SUNSET HOSPITALITY GROUP

 
Sunset Hospitality Group (SHG) je međunarodna kompanija sa sjedištem u Dubaiju, specijalizovana za razvoj i upravljanje vrhunskim restoranima, plažnim barovima, klubovima i hotelima širom svijeta. Sa prisustvom u više od 25 zemalja i portfoliom od preko 85 ekskluzivnih koncepata, SHG postavlja nove standarde u lifestyle ugostiteljstvu.
Ovog ljeta stižemo i u Crnu Goru!
U okviru prestižne marine Porto Montenegro u Tivtu, Sunset Hospitality Group
sa ponosom najavljuje otvaranje dva nova koncepta:

AURA Beach – ekskluzivni dnevni pool club sa elegantnim restoranom, opuštenom atmosferom i energičnim muzičkim programom.

D’LIRIO – savremeni restoran koji kombinuje latino-američke ukuse sa mediteranskom elegancijom i večernjim lifestyle iskustvom.

Postani dio tima globalnog lidera u ugostiteljstvu!

RADNO MESTO:
  • Asistent Manadžera Restorana
SEKTOR:
  • Sektor hrane i pića
ODELJENJE:
  • Odjeljenje restorana FOH
NADREĐENI:
  • Restoran Menadžer
SVRHA RADNOG MESTA
Asistent Menadžera Restorana pruža direktnu podršku Restoran Manageru u organizaciji operacija u restoranu. Odgovoran je za nadzor osoblja, učestvuje u servisu, sprovodi standarde usluge i koordinira rad na terenu. Doprinosi efikasnosti rada tima, zadovoljstvu gostiju i ispunjavanju operativnih ciljeva.
DUŽNOSTI I ODGOVORNOSTI
  • Sprovodi sve standarde, procedure i pravila ponašanja propisane od strane kompanije,
  • Koordinira i nadzire svakodnevne operacije FOH tima,
  • Pomaže u organizaciji i realizaciji rezervacija, sedenja i VIP uslugeKontroliše ponašanje zaposlenih i standarde u servisu hrane i pića,
  • Učestvuje u dnevnim brifinzima i prenosi informacije timu,
  • Odgovoran za uvođenje novih zaposlenih u rad i praćenje njihovog učinka,
  • Aktivno učestvuje u servisu i po potrebi obavlja poslove konobara,
  • Radi u koordinaciji sa hostesom, barom i kuhinjom,
  • Odgovoran za red i čistoću FOH prostora,
  • Pomaže u rješavanju žalbi gostiju i prenosi informacije nadređenima,
  • Kontroliše upotrebu POS sistema i tačnost porudžbina,
  • Sprovodi i prati HACCAP i PEST procedure,
  • Prati zalihe i inventar i prenosi informacije menadžmentu,
  • Učestvuje u organizaciji i realizaciji događaja,
  • Ponaša se profesionalno i predstavlja uzor zaposlenima,
  • Izvršava sve zadatke po nalogu Floor Managera.
USLOVI ZA ZASNIVANJE RADNOG ODNOSA
  • Srednje ili više obrazovanje (4. ili 6. nivo NOKS-a), ugostiteljska ili srodna struka,
  • Rad na računaru,
  • Poznavanje engleskog jezika,
  • Minimum 4 godine iskustva u ugostiteljstvu, po mogućstvu na sličnim pozicijama,
  • HACCAP sertifikat, poželjan sertifikat iz poznavanja vina/pića.
Pridruži se našem timu!
Posjeti našu web stranicu za karijere ili pošalji svoj CV na:
careers.montenegro@sunsethospitality.com ili putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS.
Više informacija putem telefona: +382 69 510 123

JOB DESCRIPTION
JOB POSITION:
  • Assistant Restaurant Manager
SECTOR:
  • Food and Beverage Sector
DEPARTMENT:
  • Restaurant FOH Department
DIRECT MANAGER:
  • Floor Manager / Restaurant Manager
JOB PURPOSE
The Assistant Restaurant Manager directly supports the Restaurant Manager in organizing restaurant operations. They supervise staff, participate in service, enforce service standards, and coordinate activities on the floor. Their role contributes to team efficiency, guest satisfaction, and achievement of operational goals.
DUTIES AND RESPONSIBILITIES
  • Implements all company standards, procedures, and codes of conduct
  • Coordinates and supervises daily FOH team operations
  • Assists with reservations, seating plans, and VIP service execution
  • Monitors staff behavior and service standards
  • Participates in daily briefings and communicates updates to the team
  • Responsible for onboarding new staff and tracking their performance
  • Actively participates in service and performs waiter duties as needed
  • Works in coordination with the hostess, bar, and kitchen
  • Ensures order and cleanliness of all FOH areas
  • Assists in resolving guest complaints and reports to management
  • Oversees POS usage and order accuracy
  • Implements and monitors HACCAP and PEST procedures
  • Monitors inventory and stock levels, reports to management
  • Participates in the planning and execution of events
  • Acts professionally and serves as a role model to the team
  • Performs all tasks assigned by the Floor Manager
EMPLOYMENT REQUIREMENTS
  • Secondary or higher education (NQF level 4 or 6), preferably in hospitality or related field
  • Computer literacy
  • English language proficiency
  • Minimum 4 years of experience in hospitality, preferably in similar roles
  • HACCAP certificate; beverage or wine knowledge certification preferred

Join our team!
Visit our careers webpage or send your CV to: careers.montenegro@sunsethospitality.com or using the option KONKURIŠITE NA OGLAS.
For more information, call: +382 69 510 123

 

* Prijavljivanje na oglas vrši se klikom na dugme "Konkurišite na oglas", na e-mail, poštansku adresu, e-mail adresu ili putem linka ukoliko su oni navedeni u tekstu oglasa. Prekoveze.me ne vrši postupak selekcije i odabir kandidata već je to u nadležnosti poslodavca. Odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog.