Prekoveze.me je najveći portal za zapošljavanje
u Crnoj Gori

Prekoveze.me je prvi crnogorski internet servis koji od 2009. godine nudi aktuelne informacije o ponudi i tražnji na tržištu rada u našoj zemlji, pruža podršku kandidatima u pripremi za pronalaženje odgovarajućeg zaposljenja i na savremen način povezuje poslodavce sa kvalitetnim kadrovima.

Kako i sam naziv portala ukazuje, od samog početka postojanja cilj nam je da izgradimo brend za sigurno i kvalitetno povezivanje poslodavaca i kandidata.

Prekoveze.me pruža nove mogućnosti oglašavanja otvorenih radnih pozicija na teritoriji Crne Gore na brz i jednostavan način, uz niske troškove objave oglasa kao i uz mogućnost kreiranja baze kandidata prijavljenih na oglas.

Da sada nam je preko 800 poslodavaca ukazalo svoje povjerenje i započelo potragu za svojim budućim zaposlenima upravo putem naših usluga oglašavanja.

Preko 35.000 kandidata je iskoristilo mogućnost prijave na neki od oglasa koji je objavljen na našem portalu u prethodnom periodu.

Prepoznajući specifične potrebe tržišta rada u Crnoj Gori i ujedno težeći da svoju ponudu prilagodimo najnovijim trendovima u oblasti ljudskih resursa, pripremili smo novu verziju portala koju smo upotpunili zanimljivim sadržajem za sve korisnike.

U narednom periodu nastojaćemo da svoju dosadašnju ulogu spone u procesu zapošljavanja dopunimo i proširimo na više povezanih oblasti.

Pratite redovno naše aktivnosti. Biće nam zadovoljstvo da budemo Vaša prva stanica na putu ka novim mogućnostima.

Vaš Prekoveze.me tim