Pročitajte u nastavku odgovore na često postavljana pitanja koji Vam mogu biti od koristi. Ukoliko među njima nijeste uspjeli da pronađete traženu informaciju ili ste još uvijek u nedoumici, obratite nam se putem e-mail adrese: . Potrudićemo se da u najkraćem roku odgovorimo na sve Vaše zahtjeve.

Portal Vam nudi mogućnost da budete u toku sa slobodnim radnim mjestima u Crnoj Gori i šire, na koja se možete prijavljivati shodno Vašim interesovanjima. Pored toga što oglase možete pratiti putem sajta, na nedjeljnom nivou Vas, putem mejla, možemo obavještavati o istim. Ukoliko u trenutnoj ponudi nijeste pronašli odgovarajući oglas nudimo Vam dodatnu mogućnost da Vašu biografiju ostavite u našoj bazi. Na taj način naš tim će moći da ima uvid u Vašu biografiju i moći ćemo da Vas kontaktiramo i ponudimo Vam određenu poslovnu priliku koja bi Vas mogla interesovati, ukoliko se javi potreba za kadrovima Vašeg profila. Preporučujemo da se registrujete i popunite svoj profil na portalu.

Nažalost, praksa je pokazala da poslodavci često ne informišu kandidate o ishodu konkursa već kontaktiraju samo kandidate koje su odabrali za uži krug. Svakodnevno nastojimo da kod poslodavaca promijenimo ovu naviku i usmjerimo ih u pravcu pravovremenog obavještavanja kandidata. Portal je posrednik između kandidata i poslodavaca te nema uticaja na ishode konkursa

Registracija na portalu kandidatima omogućava da prate objavu novih konkursa i putem e-maila. Ako primijetite da Vam ne stižu mejlovi sa novim informacijama, savjetujemo da provjerite svoju neželjenu poštu (SPAM). Da biste se dodatno obezbijedili da Vaše poruke ne završavaju u SPAM-u, u svoj e-adresar postavite adresu noreply@Prekoveze.me

Pročitajte detaljno oglas i pogledajte na koji način je poslodavac u tekstu oglasa naznačio da želi da prima Vaše prijave. Ukoliko to nije naznačeno u tekstu oglasa, onda Vašu prijavu možete poslati uz pomoć opcije „Konkurišite na oglas“ koja se nalazi na samom dnu teksta oglasa. Da biste uspješno konkurisali, potrebno je da prethodno kreirate svoj nalog na portalu i popunite svoju biografiju minimum 75%, a zatim da kliknete na pomenutu opciju „Konkurišite na oglas“. Molimo Vas da svoje prijave ne šaljete na našu adresu @Prekoveze.me iz razloga što je potrebno da iste budu proslijeđene na adrese poslodavaca putem pomenute opcije.

Ukoliko oglas ne možete da pronađete na našem portalu, on je vjerovatno istekao te više nije aktivan. Poslodavac, u tom slučaju više ne prima prijave za taj posao. Stoga, nijesmo u mogućnosti da Vam proslijedimo podatke za prijavljivanje na takav oglas.

U ovakvim situacijama, uvijek preporučujemo da se kandidati registruju na sajtu i da svaki put konkurišu prijavljeni. Na taj način, prijava uvijek bude zabilježena u Vaš nalog i nalog poslodavca, bez obzira na to da li ste primili povratni e-mail ili ne. Jedini način da provjerite da li je stigla prijava je da nam se obratite sa zahtjevom putem e-maila.

Poslodavci nerijetko koriste mogućnost da zaštite svoj identitet. Najčešće je razlog tome smanjenje mogućnosti uticaja i pritisaka sa strane. Međutim, u zaglavlju oglasa su obično navedene određene karakteristike i opis koji navode kandidate da pretpostave o kojoj kompaniji je riječ. Nakon što konkurišete na oglas i ukoliko Vas poslodavac odabere za uži krug, vjerovatno ćete dobiti detaljnije informacije. Portal se obavezuje da neće otkrivati ime kompanije kandidatima.


Napomena: Rubrika će se redovno ažurirati dodavanjem novih pitanja i odgovora. Unaprijed se zahvaljujemo što će nam Vaše sugestije poslužiti kao podrška i pomoć da unaprijedimo naše usluge.