Zašto da nas pratite?

U potrazi ste za poslom i prilikama za nove vještine i iskustva? Nezavisno od toga koliko godina imate, predstavljamo Vam nekoliko razloga zbog kojih trebate pratiti naš portal prekoveze.me za sve aktuelne informacije.

Pratite nas na fejsbuku jer….

... tu možete pronaći informacije o slobodnim radnim mjestima, sezonskim poslovima, volonterskim prilikama, radionicama koje organizujemo, savjete za posao, karijeru, lični razvoj i još mnogo toga.

Ukoliko provodite mnogo vremena na instagramu i želite da Vam na toj društvenoj mreži budu dostupne i informacije o slobodnim radnim mjestima i prilikama za razvoj, predstavljamo Vam nekoliko razloga zbog kojih trebate pratiti naš portal prekoveze.me upravo na ovoj društvenoj mreži.

Pratite nas na instagramu

... kako biste bili u toku sa projektima koje organizujemo, pratili snimke uživo sa savjetima za pronalazak posla i rad na sebi, informacije o volonterskim i prilikama za zapošljavanje, kako biste upoznali naš tim, stekli ideje za razvoj karijere, prilike da pristustvujete našim radionicama za mlade i još mnogo toga!

LinkedIn je odlična mreža za stvaranje profesionalnih kontakata, za aktuelnosti o slobodnim radnim mjestima i brojnim projektima i dešavanjima na kojima možete unaprijediti sebe, svoja znanja i vještine, stoga Vam predstavljamo nekoliko razloga zbog kojih trebate pratiti naš portal prekoveze.me upravo putem LinkedIn-a.

Pratite nas na LinkedIn-u

…za sve aktuelne informacije o predstojećim treninzima, kursevima i projektima na kojima možete unaprijediti sebe i svoje vještine, kao i o brojnim poslovnim prilikama na koje se odmah možete prijaviti.

Na kraju, ukoliko tražite posao, želite da uvijek budete obavješteni o slobodnim radnim mjestima, da steknete mogućnost da se prijavite na brojne poslovne prilike, budete u kontaktu sa poslodavcima, promijenite svoj trenutni posao, pronađete sezonski, honorarni posao ili se čak zaposlite prvi put, predstavljamo Vam nekoliko razloga zbog kojih trebate pratiti upravo naš portal prekoveze.me!

Pratite naš sajt ( www.prekoveze.me )...

…za uvijek aktuelne ponude slobodnih radnih mjesta u Crnoj Gori i šire na koja se odmah možete prijaviti, za prijave na radionice i druge događaje koje organizujemo i za informacije o praksama i važnim prilikama za mlade. Budimo u kontaktu za sva pitanja putem našeg online chata na sajtu i budite uvijek inspirisani kako da unaprijedite sebe i svoju karijeru kroz blogove koje pišemo za Vas.

PREKOVEZE_pratite nas_cover-02