Drugi Luštica Bay sajam zapošljavanja

Sedamdeset slobodnih radnih mjesta u Luštici Development i hotelu Čedi
Drugi Luštica Bay sajam zapošljavanja

Tivat, 22.januar 2020.

Drugi sajam zapošljavanja na radnim pozicijama u kompaniji Luštica Development i hotelu Čedi Luštica Bay biće održan u petak i subotu, 7. i 8. februara, a na događaju će biti ponuđeno ukupno 70 sezonskih i stalnih pozicija.

Tokom dvodnevnog sajma u hotelu Čedi u Luštica Bay marini, zainteresovani će imati priliku da se upoznaju sa informacijama o radnim pozicijama, obiđu Luštica Bay naselje i Čedi hotel i saznaju više o planovima za predstojeću sezonu.

Kandidati će imati mogućnost da na licu mjesta popune aplikaciju za ponuđene poslove. Aplikantima se savjetuje da ponesu više kopija rezimea, jer ih očekuju i personalni intervjui sa članovima Čedi i Luštica Bay timova. Kandidatima će biti organizovan besplatan prevoz iz Tivta, Kotora i Budve.

Kompanija je početkom ove godine pokrenula drugi ciklus stručnog osposobljavanja mladih kadrova bez radnog iskustva, na pripravničkim pozicijama.
„Kao nastavak napora za regrutovanje uspješnih mladih ljudi, kao i ljudi sa iskustvom, kompanija nastavlja sa praksom organizovanja sajmova zapošljavanja. Zadovoljstvo nam je da pozovemo zainteresovane mlade ljude koji žele da učestvuju u stvaranju novog grada i sticanju novih iskustava u Luštici Bay da nas posjete te provjere ponuđene opcije za radne angažmane u našoj kompaniji”, saopštila je menadžerka za ljudske resurse Luštica Bay naselja, Antonia Kelava.

Foto: Luštica Bay
KONTAKT ZA DODATNE INFORMACIJE:
Magna, PR agencija Luštica Development
Dragana Bećirović, tel 067 054 540; 069 054 540
dragana.becirovic@magna.co.me

NAPOMENA:
Luštica Development AD je osnovana 2008. g. Preduzeće je „joint venture“ između švajcarskog Orascom Development Ltd. (90%) i Vlade Crne Gore (10%). Projekat Luštica Bay je procijenjen na više od milijardu eura. Švajcarski Orascom Development je vodeći konstruktor potpuno integrisanih gradova koji se sastoje od hotela, vila i apartmana, objekata za odmor i opuštanje kao što su golf tereni, marine i prateća infrastrukutura. Oraskom posluje u Egiptu, Jordanu, UAE, Omanu, Maroku, Švajcarskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu i Crnoj Gori. Najniža cijena stambenih objekata u Luštica Bay kompleksu iznosi €120.500, koliko košta studio apartman u Centralu.

Za više informacija o projektu Luštica Bay, posjetite blog naše destinacije www.lusticabay.com/blog, pratite nas na Twitteru, @LivingMontenegro ili posjetite naš web sajt www.lusticabay.com