Upoznajte našeg PREMIUM klijenta

Sunčani Hvar zapošljava 500 sezonaca; garantira minimalna primanja od 1.000 EUR u visokoj sezoni!Sunčani Hvar vodeća je hotelska kompanija na otoku Hvaru i ujedno jedna od najvećih hotelskih kuća u Hrvatskoj. Kao predvodnik kvalitete i inovacija u hotelskoj industriji, u svom vlasništvu ima 10 hotela i 1 autokamp smještenih na najatraktivnijim lokacijama u Hvaru. Od 2019.godine ima i prvi hotel s 5 zvjezdica, Palace Elisabeth, član elitne hotelske asocijacije luksuznih hotela The Leading Hotels of the World. U 2022.godini obnovljena su još dva hotela u samom centru grada Hvara – ekskluzivan boutique hotel Riva od 4 zvjezdice i Beach Bay Hvar, hotel dizajniran po načelima održivog turizma, jedan od prvih takvih u Hrvatskoj, također od 4 zvjezdice.

Jedinstvena prilika za rad pruža se u jednoj od najpoželjnijih destinacija na svijetu otoku Hvaru koji je po drugi put odnio titulu najboljeg otoka u Europi prema uglednom časopisu Condé Nast Traveler. Hvar je otok koji nudi bogatstvo mogućnosti, od jedinstvene gastronomije, prekrasnih plaža i uvala, kristalnog čistog mora do dinamičnog noćnog života.„Sunčani Hvar svoje uspjehe temelji na visoko motiviranim i produktivnim ljudskim potencijalima te iznimno veliki fokus stavljamo na konstantno podizanje zadovoljstva svih članova našeg tima. Navedeno postižemo kroz unaprjeđenje kako materijalnih tako i nematerijalnih standarda, na što pozitivan odgovor te potvrdu daju naši sezonski radnici koji se iz godine u godinu vraćaju. Za sezonu 2023 svim budućim zaposlenicima smo pripremili povećanje primanja u odnosu na prethodnu godinu, te garantiramo minimalna primanja od 800 EUR neto, a za vrijeme visoke sezone čak 1.000 EUR neto!“, istaknula je direktorica ljudskih resursa Blaženka Tomičić.

Sunčani Hvar će u sezoni 2023 ukupno zaposliti više od 500 sezonaca za rad na različitim pozicijama od konobara, recepcionara, kuhara, pomoćnog kuhara, barmena do sobarica. Zaposlenicima je osiguran besplatan smještaj u dvokrevetnim sobama na atraktivnim lokacijama uz more, besplatan Wi-Fi, besplatna tri topla obroka dnevno, te razni programi edukacije i usavršavanja. Radni odnos i radno vrijeme  je u potpunosti usklađeno sa zakonom o radu, svaki radnik ostvaruje pravo na sve dodatke definirane zakonom o radu, te ima pravo na jedan dan u tjednu slobodan.

Svake godine razvijaju se novi programi i planovi što se tiče regrutacije sezonskih radnika. Tako je i Kampanja 'Preporuči prijatelja' pokrenuta prije nekoliko godina prepoznata od strane zaposlenika koji kroz istu aktivno sudjeluju u procesu selekcije, a svima nudi privlačnu novčanu stimulaciju za svakog preporučenog radnika. Sunčani Hvar će svoju ponudu radnih mjesta i uvjete rada predstaviti u Podgorici u ponedjeljak, 20.03.2023. u 10h, u Hotelu Hilton.