The Chedi Hotel & Residences Luštica Bay “Gdje se iskustvo živi”/“Workplace with a view”Upoznajte The Chedi Hotel & Residences Luštica Bay!

Na mjestu gdje se susrijeću azurno-plavo more i planine, pronaći ćete Hotel The Chedi Luštica Bay —luksuzni hotel sa 5 zvjezdica, koji je lociran 16km od Tivta. Posjeduje 111 elegantnih soba i apartmana, dva restorana, dva bara, prostorije za sastanke, privatnu plažu, spa centar inspirisan Azijom, zatvoreni bazen i otvoreni infiniti bazen. Član grupacije “The Leading hotels of the World”, ovaj hotel nudi ekskluzivne luksuzne sadržaje i usluge uz istinsko gostoprimstvo i pažljivu uslugu tokom čitave godine.

Znamo da pronalaženje pravog posla može biti teško i iz tog razloga ulažemo mnogo razmišljanja i truda u to kako ćemo dočekati i uključiti svakog člana tima koji nam se pridruži. Pružamo toplu, ličnu dobrodošlicu koja osigurava da svaki član tima razumije našu svrhu i da se osjeća cijenjenim od prvog dana, riječi su Maje Bakočević, Menadžera ljudskih resursa ovog prestižnog hotela.Nudimo  beskrajne mogućnosti motivisanim pojedincima koji uživaju u pozitivnom stavu, besprekornoj prezentaciji, dobrom obrazovanju, jezičkim sposobnostima i strasti za vrhunskom uslugom.

U Hotelu The Chedi Luštica Bay, vjerujemo da su naši zaposleni naše najveće bogatstvo. Cijenimo doprinos zajedničkom uspjehu i posvećeni smo pružanju angažovanog radnog okruženja koje podstiče rast, timski rad i profesionalizam. Kao član našeg tima, imaćete priliku da radite zajedno sa iskusnim profesionalcima u dinamičnoj i uzbudljivoj industriji.The Chedi Luštica Bay je poznat po svojim izuzetnim ugostiteljskim uslugama, a ovaj uspjeh pripisujemo našim talentovanim i posvećenim zaposlenima. Ponosni smo što nudimo sveobuhvatan paket beneficija za zaposlene koji uključuje konkurentne zarade, mogućnosti profesionalnog razvoja i još mnogo toga.

Pružamo značajnu podršku profesionalnom razvoju zaposlenih i nudimo sveobuhvatne obuke pri započinjanju nove saradnje kako bismo osigurali njihov uspjeh.

Shvatamo da su udobnost i dobrobit naših zaposlenih od suštinskog značaja za uspjeh. Zato nudimo niz smještajnih i radnih uslova koji su dizajnirani da promovišu zdravu ravnotežu između posla i privatnog života i povećaju opšte zadovoljstvo. Usluga smještaja je osmišljena da članovima tima pruži bezbjedno i udobno mjesto za boravak i odmor, a moguća je naknada za smještaj ili transportne troškove.
Članovima tima nudimo dva obroka dnevno u našoj menzi i usluge transfera od kolektivnog smještaja do posla i nazad.

Naš Task Force program omogućava pojedincima da steknu dragocjeno iskustvo u hotelskoj industriji na različitim lokacijama poput Egipta, UAE, Omana. Ovaj program je fantastična prilika za naše zaposlene da prošire svoje vještine, znanje i mrežu poznanstava. Predstavlja odličnu priliku za sezonske radnike da ostanu sa nama tokom cijele godine. Sve zajedno, obezbjeđuje stabilan prihod i kontinuitet tokom cijele godine.
Prepoznajemo i nagrađujemo izvanredan učinak i zalaganje pojedinaca kroz naše podsticajne (Incentive) programe i dodatne naknade za uslugu (service charge) koji upotpunjuje zaradu. Na ovaj način osiguravamo da se osjećaju cijenjeno, ali i motivisano da pruže izuzetnu uslugu našim gostima.

Otvorene radne pozicije možete pogledati putem linka:

Oglasi za posao The Chedi Luštica Bay