Sajmovi sezonskog zapošljavanja u organizaciji Porto Montenegra i hotela RegentJednodnevni sajmovi sezonskog zapošljavanja i slobodnih radnih mjesta u tivatskoj kompaniji Adriatic Marinas i hotelu Regent Porto Montenegro za sve zainteresovane kandidate biće održani tokom februara i početkom marta, u nekoliko crnogorskih gradova i glavnom gradu Srbije.

U nautičkom centru Porto Montenegro i hotelu Regent i ove sezone će biti zaposleno preko 250 radnika, a sajmovi zapošljavanja su namijenjeni kandidatima koji žele da istraže različite mogućnosti za zaposlenje, i na licu mjesta obave razgovore sa poslodavcem.

Susreti sa potencijanim kandidatima biće održani na sledećim lokacijama:

BIJELO POLJE

22. februar, Sala hotela Franca – od 10h do 14h

NIKŠIĆ

24. februar, Sala hotela Onogošt – od 10h do 14h

PODGORICA

25. februar, Delta City – od 16h do 19h

BEOGRAD

1. mart, Hotel Crowne Plaza, Exhibition Hall – od 10h do 16h

TIVAT

4. mart, Blue Room – od 10h do 16h

Tokom sajmova, svi zainteresovani će imati priliku da se upoznaju sa radom kompleksa i planovima za predstojeću sezonu, kao i da apliciraju na licu mjesta za preko 250 poslova za koje se potražuju kadrovi.

Kandidati imaju priliku da apliciraju za raspoložive pozicije u sektorima: marine, recepcije, maloprodaje, domaćinstva, hrane i pića, kuhinje; kao i za različite pozicije u okviru hotela Regent, u sektorima kuhinje, hrane i pića, domaćinstva, recepcije, konsijerža i SPA centra.

Zainteresovanim aplikantima se savjetuje da ponesu više kopija rezimea, jer ih očekuju i razgovori sa predstavnicima različitih timova.

Za više informacija o slobodnim radnim mjestima i za online prijavu posjetite https://careers.portomontenegro.com/

Za sve upite o predstojećim događajima pišite nam na careers@portomontenegro.com i careers.pm@regenthotels.com.