Ribnica commerce


  • Adresa: Zelenika bb, 81000
  • Telefon: 020 669 318
  • E-mail:

Osnovana Ribnica Commerce, sa sjedištem u Podgorici, glavnom gradu Crne Gore, zahvaljujući preduzetničkoj moći jedne porodice. Počela kao uvoznik i distributer PREHRAMBENIH PROIZVODA.
Danas predstavlja rješenje od početne do krajnje faze opremanja Vašeg ugostiteljskog objekta: IZRADA PROJEKTA, TEHNOLOGIJE, PONUDA OPREME VELIKOG BROJA SVJETSKI PREPOZNATILJIVIH BRENDOVA, ISPORUKA I MONTAŽA, EDUKACIJA KORISNIKA, SERVIS ODNOSNO TEHNIČKA PODRŠKA kako u toku, tako i nakon garantnog perioda, kao i snadbijevanje rezervnim djelovima

Otvorene radne pozicije


O nama

Obzirom na širok spektar djelatnosti kojima se bavimo, naša misija je da obezbijedimo najveći nivo usluge i ponudimo proizvode najboljeg kvaliteta, kako bi izašli u susret svim kupcima. Naš cilj nije prodaja robe, već stvaranje partnerskog odnosa sa kupcima, koji izgradjujemo korak po korak. Podrška i KNOW HOW koje nudimo je upravo ono što nas izdvaja od svih ostalih konkurenata na tržištu. Svoju viziju razvijamo kroz redovni obilazak svjetskih renomiranih sajmova u okviru sektora trgovine, ugostiteljstva i poslastočarstva, a osim toga jedan vid sajmova organizujemo i u sopstvenom show room-u, kroz organizaciju “OPEN DAYS” dogadjaja. “RIBNICA COMMERCE” D.O.O. je Vaš savjetnik, mentor, podrška, jednom riječju, pouzdan partner koji Vas ne ostavlja ni u post prodajnom periodu. Najbolje o tome govore naši zadovoljni kupci koji nam se uvijek vraćaju.

Gdje se nalazimo