Kouzon Montenegro


  • Adresa: Cetinjski put, Capital Plaza (ulaz br. 11, 5. sprat), Podgorica
  • Telefon: 068 271 671
  • E-mail:

Kouzon kompanija je specijalizovana da mladim ljudima pruži šansu da se oprobaju u predivnom iskustvu rada na kruzeru kao i raznim aktivnostima za studente. Od našeg osnivanja 1997.godine do danas, ulažemo u razvoj i usavršavanje naše djelatnosti. Danas, sa ove tačke gledišta, možemo slobodno reći da je naša kompanija jedan od lidera u oblasti studentskih aktivnosti (Work and Travel) kao i u zapošljavanju u turističkoj i brodskoj industriji.


O nama

Rad na kruzerima:

Ukoliko želite da postanete dio jedne nezaboravne pustolovine, upoznate čitav svijet i zaradite novac, za početak potrebno je da nam dostavite Vašu biografiju na engleskom jeziku na montenegro@kouzon.mk i
bićete pozvani na prezentaciju na kojoj objašnjavamo detaljnu proceduru prijave kao i uslove kompanija sa kojima sarađujemo.
Kouzon takođe ima svoj trening centar i pruža kratkotrajne obuke na kojima pripremamo kandidate za život i rad na brodu i prilagođavanju novim uslovima života.

Misija:
Našu Misiju mozemo definisati kao spektar aktivnosti kompanije Kouzon, i sa sigurnošću možemo reći da kompanija Kouzon pruža jedinstvenu šansu za uspješno građenje karijere mladim ljudima pruzajući
mogućnost rada na kruzerima.

Vizija
Naše aktivnosti su direktno povezane sa vizijom da mladi ljudi budu uspješni u sferi svog karijernog razvoja. Kouzon je trend seter za oblasti u kojim posluje. Naš cilj je da, postavljanjem visokih standard, mladim ljudima pomognemo u napredovanju u poslovnom svijetu. Kompanija Kouzon ima svoj moto, koji nesebično dijeli sa svojim klijentima a to je: Live your dream. Kouzon zasigurno živi svoj.
Kouzon korporacija je lider u oblasti rada na Kruzerima u Istocnoj Evropi, i kontinuirano radi na razvijanju sistema za regrutaciju mladih ljudi. Kouzon gradi svoj imidž sa jasnom strategijom da donese dobro svim zemljama u kojim poslujemo. Ono što je odlika našeg rada jeste transparentnost u informisanju kandidata i pravilna selekcija potencijalnih kandidata, stručno obučavanje kao i brzina zaposlenja.

Gdje se nalazimo