Hotel Budva


  • Adresa: Slovenska obala bb, 85310 Budva.
  • Telefon: +382 (0) 33 422 003
  • E-mail:

O nama

Iza uspjeha koje u Uniprom hotelima ostvarujemo stoje: znanje, profesionalnost, zalaganje svakog od nas. Očekivanja koja imamo od naših ljudi su visoka, baš kao i nivo pažnje koju posvećujemo njihovom razvoju, motivaciji i privatnom uspjehu. Hotel "Budva" prepoznaćete kao mjesto gdje ćete moći da razvijete svoje talente i usmjerite ih na rezultat.

Otkrićete da su Uniprom Hoteli dinamična radna sredina u kojoj svoju punu afirmaciju uspjeh doživljavaju ambiciozni, energični ljudi, uz poštovanje poslovnih standarda i primjenu etičkih principa u radu. Uniprom Hoteli - Hotel Budva njeguje atmosferu timskog rada, međusobnog poštovanja i uvažavanja. Naša praksa je mnogo puta potvrdila da je pozitivna energija u timu od presudnog značaja za uspješnu realizaciju poslovnih zadataka. Iz tih razloga dajemo priliku otvorenim, fleksibilnim, timski orijentisanim osobama spremnim da individualne interese prilagode interesima kolektiva.

Afirmacijom timskog duha ne ugrožavamo individualnost pojedinca jer znamo da se samo sinergijom individualnih kvaliteta postiže kvalitet sistema u cjelini.

ŠTA OČEKUJEMO OD ZAPOSLENIH:

Profesionalnost, otvorenost za promjene, inicijativu, timski rad, integritet.

Gdje se nalazimo