Head chef (m/f) / Šef kuhinje (m/ž)
Oak Leaf Residences, a small luxury five-star villa hotel is seeking an experienced chef to lead our kitchen, establish restaurant operations, and take charge of organizing events and master classes. The position encompasses traditional chef responsibilities along with some duties of a food and beverage (F&B) manager, requiring adequate experience and effective management of operations and the team.
HEAD CHEF
Location: Budva
Responsibilities:
- Organizing meal preparation for hotel guests and staff, with direct involvement in the cooking process.
- Creating menus and compiling standards for integration into the POS system.
- Supervising and managing inventory and the disposal of food items.
- Planning and optimizing kitchen stock.
- Recruiting and selecting staff for the restaurant, including planning work schedules and tasks for kitchen personnel.
- Developing and implementing standard operating procedures and checklists for kitchen staff, waiters, and bartenders.
- Ensuring compliance with sanitation and personal hygiene standards for kitchen staff.
Candidate requirements:
- Minimum of 3 years of experience as a head chef in 4-star and 5-star restaurants, preferably with experience working on the Adriatic coast (experience in opening restaurants is particularly valued).
- Strong knowledge of Balkan and European cuisine; knowledge of Asian and Russian cuisine is a plus.
- Knowledge of local and English language is mandatory; knowledge of Russian is an additional advantage.
- Experience with computer skills and POS systems is required.
- Willingness to take on partial responsibilities of the F&B manager.
- Experience and/or willingness to organize banquet events and master classes.
To apply, please submit your resume and cover letter to office@oakleafresidences.com or by using the option KONKURIŠITE NA OGLAS.
We thank all applicants for their interest, however, only those selected for an interview will be contacted.
ŠEF KUHINJE
Luksuzni vila hotel sa 5 zvjezdica traži iskusnog šefa kuvara koji će voditi našu kuhinju, postaviti rad restorana i preuzeti organizaciju događaja i master klasova. Pozicija obuhvata klasične dužnosti šefa kuvara zajedno sa djelimičnim dužnostima F&B menadžera, što podrazumeva odgovarajuće iskustvo i efikasno vođenje operacija i tima.
Mjesto rada: Budva
Obveze:
- Organizacija pripremanja jela za goste i osoblje hotela sa direktnim učešćem u pripremi.
- Kreiranje menija i sastavljanje normativa za integraciju u POS .
- Nadzor i upravljanje popisom i otpisom namirnica.
- Planiranje i optimizacija kuhinjskih zaliha.
- Angažovanje i odabir osoblja restorana. Planiranje radnih rasporeda i zadataka za osoblje kuhinje
- Razvoj i implementacija standardnih operativnih procedura i kontrolnih lista za osoblje kuhinje, konobare i barmene.
- Obezbeđivanje poštovanja sanitarnih i ličnih higijenskih standarda osoblja kuhinje.
- Minimum 3 godine iskustva kao šef kuhinje u restoranima kategorije 4* i 5*, poželjno s iskustvom rada na Jadranskoj obali (iskustvo u otvaranju restorana se posebno vrednuje).
- Odlično poznavanje domaće i evropske kuhinje; poznavanje ruske i azijske kuhinje je prednost.
- Napredno poznavanje engleskog jezika za aktivnu upotrebu je obavezno; poznavanje ruskog jezika je dodatna prednost.
- Obavezno poznavanje rada na računaru i POS sistemima.
- Spremnost preuzimanja delimičnih odgovornosti F&B menadžera.
- Iskustvo i/ili spremnost organizacije banketnih događaja i master klasova.
Zahvaljujemo svim kandidatima na interesovanju, biće kontaktirani samo kandidati koji budu izabrani za intervju.
* Prijavljivanje na oglas vrši se klikom na dugme "Konkurišite na oglas", na e-mail, poštansku adresu, e-mail adresu ili putem linka ukoliko su oni navedeni u tekstu oglasa. Prekoveze.me ne vrši postupak selekcije i odabir kandidata već je to u nadležnosti poslodavca. Odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog.