Kompanija NALL International je jedan od vodećih distributera na teritoriji Crne Gore, koja se bavi distribucijom robe široke potrošnje, farmaceutskih i kozmetičkih proizvoda.

Rastuća prodaja, umješan odabir brendova i dobra pokrivenost tržišta, izdvajaju našu kompaniju u odnosu na konkurenciju. Efikasnost poslovanja zasniva se na četiri povezane funkcionalne cjeline: planiranje zaliha, prodaja, trade marketing i servis kupaca.

Naši proizvodi su zastupljeni u svim značajnijim prodajnim objektima u Crnoj Gori. NALL International prati zahtjeve tržišta, i preko savremenih trendova poslovanja efektivno servisira želje svojih klijenata.

Vrijednost kompanije predstavljaju naši klijenti i stečeni bonitet firme, koji počiva na kadrovskom potencijalu mladih i obučenih profesionalaca.Ukoliko smatrate da ispunjavate uslove konkursa molimo Vas da pošaljete biografiju na info@nall.me ili putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS.

* Prijavljivanje na oglas vrši se klikom na dugme "Konkurišite na oglas", na e-mail, poštansku adresu, e-mail adresu ili putem linka ukoliko su oni navedeni u tekstu oglasa. Prekoveze.me ne vrši postupak selekcije i odabir kandidata već je to u nadležnosti poslodavca. Odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog.