Art Gradnja Bar raspisuje konkurs za slobodno radno mjesto:
 
Šef restorana

Opšti opis poslova:
  • Organizuje rad u restoranu i prodajnim mjestima i rukovodi osobljem,
  • Stara se o pravovremenoj i efikasnoj usluzi gostima,
  • Brine o opremi za rad i osnovnim sredstvima, zalihama materijala i sitnog inventara.
Ključna područja rada i odgovornosti:
  • Pravovremeno i kvalitetno izvršavanje poslova i zadataka iz svog djela rada,
  • Materijalna i finansijska odgovornost za organizacionu jedinicu kojom upravlja,
  • Izrada operativnih planova na dnevnoj bazi,
  • Poštovanje propisanih procedura i standarda u poslovanju,
  • Pravovremeno i tačno izvještavanje menadžera sektora u vezi poslovnih aktivnosti za koje odgovara,
  • Pravovremeno i tačno izvještavanje o radnim satima i ostalim oblicima evidencije radnika restorana.
Komunikacija:
  • Sa kuhinjom u cilju efikasnog i pravovremenog pružanja usluga hrane,
  • Sa recepcijom u cilju blagovremenog informisanja i broju obroka i tipovima usluga koje su gosti rezervisali / uplatili,
  • Sa domaćinstvom u cilju održavanja higijene u restoranu i održavanja čistoće na zadovoljavajućem nivou,
  • Sa tehničkom službom u cilju kvalitetnog održavanja opreme za rad i efikasnog otklanjanja eventualnih kvarova.
Ključna područja rada:
  • Brine o kvalitetu usluge koja se pruža gostima,
  • Održava komunikaciju sa gostima u cilju aktivnog unapređenja usluga,
  • Brine o atmosferi koja vlada u organizacionoj jedinici kojom upravlja (odgovarajuća jačina svjetlosti, jačina zvuka, nivo higijene i sl.),
  • Sprovodi hotelsku kadrovsku politiku,
  • Brine o opremi i sredstvima za rad,
  • Predlaže potrebne nabavke opreme, sitnog inventara i materijala za rad menadžeru sektora,
  • Prati i kontroliše prihode i troškove organizacione jedinice kojom upravlja na dnevnoj bazi,
  • Organizuje rad restoranskog osoblja i vodi evidenciju o rezultatima njihovog rada,
  • Aktivno učestvuje u procesu održavanja higijene objekata i opreme u restoranu i poštovanjem definisanih postupaka čišćenja i održavanja,
  • Aktivno učestvuje u poštovanju pravila vezanih za ličnu higijenu i ponašanje zaposlenih,
  • Pohađa sve treninge protivpožarne, zdravstvene i siguronosne treninge, kao i one koji se odnose na hranu i piće i stara se da je sve u skladu sa svim propisanim pravilima,
  • Sprovodi brzo i efikasno sve obaveze dodijeljene od strane nadređenih,
  • Obavlja i druge poslove prema nalogu menadžera sektora.
Potrebno obrazovanje, iskustvo, vještine i sposobnosti:

Radno iskustvo: minimalno 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima.

Vještine i sposobnosti:      
  • Posvećenost gostima i visokom kvalitetu usluge,
  • Znanje  rada na računaru,
  • Znanje crnogorskog/srpskog i engleskog jezika,
  • Poznavanje HACCAP i HALAL standarda,
  • Timski rad, liderstvo, sposobnost koordinacije I kontrole zadatih poslova.
Zainteresovani kandidati mogu slati svoj CV na e-mail: edina@artgradnja.me ili  putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS. 

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.