Glavni konobar/ica
Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave
Art Gradnja Bar raspisuje konkurs za slobodno radno mjesto:
Glavni konobar/ica
Opšti opis poslova:
Radno iskustvo: minimalno 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima.
Vještine i sposobnosti
Glavni konobar/ica
Opšti opis poslova:
- Učestvuje u organizaciji rada u restoranu sa naglaskom na operacije kojima je konkretno zadužen,
- Stara se o pravovremenoj i efikasnoj usluzi gostima,
- Brine o opremi za rad i osnovnim sredstvima, zalihama materijala i sitnog inventara.
- Vođenje i nadzor aktivnosti osoblja u restoranima i na prodajnim mjestima,
- Materijalna i finansijska odgovornost na radnom mjestu,
- Vodi računa da svi zaposleni konstantno i u svakom trenutku održavaju visok standard pružanja kvalitetne usluge,
- Pravovremeno i tačno izvještavanje šefa restorana u vezi poslovnih aktivnosti za koje odgovara,
- Održava redovne treninge i obuke zaposlenih u skladu sa svojim nadleznostima,
- Pohađa sve treninge protivpožarne, zdravstvene i sigurnosne treninge, kao i one koji se odnose na hranu i piće,
- Održava komunikaciju sa gostima u cilju aktivnog unapređenja usluga,
- Brine o opremi i sredstvima za rad,
- Brine se o restoranskom inventaru I sprovodi redovnu kontrolu o broju i zalihama,
- Vodi računa i aktivno učestvuje u procesu održavanja higijene, sanitarnih uslova za rad objekata i opreme u restoranu u skladu sa definisanim postupcima čišćenja i održavanja,
- Aktivno učestvuje u poštovanju pravila vezanih za ličnu higijenu i ponašanje zaposlenih,
- Prati i kontroliše rad osoblja,
- Učestvuje u dočeku i smještaju gostiju,
- Detaljno poznaje sve artikle na jelovniku, listi pića,
- Pruža i pomaže osoblju restorana u pružanju usluga gostima,
- Sprovodjenje banket operacija, događaja i ceremonija,
- Kontroliše kucanje, naplatu računa i praćenje porudžbina,
- Vodi računa o depozitu, razdužuje konobare i zaključuje kasu a u odustvu cashier-a je odgovoran za stanje u svim kasama,
- Obavlja i druge poslove prema nalogu šefa restorana.
Radno iskustvo: minimalno 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima.
Vještine i sposobnosti
- Posvećenost gostima i visokom kvalitetu usluge,
- Znanje rada na računaru,
- Znanje engleskog jezika,
- Poznavanje HACCAP standarda.