Domaća trgovina d.o.o. na teritoriji Crne Gore posluje od 2013.godine kroz rad maloprodajnih lanaca Aroma, Conto i City. Njen nastanak je ideja Expo grupe, koja je svoj biznis upotpunila maloprodajnom mrežom.
Uz energičan i konstantan rast tržišnog učešća postali smo sinonim trgovine koja brine o svojim potrošačima, koja se izdvaja svojim jedinstvenim vizulenim identitetom i posebno trendom plasmana vrhunskog asortimana.

Domaća Trgovina d.o.o. Vam nudi mogućnost da postanete dio našeg uspješnog tima na poziciji:

 
HIGIJENIČAR

Mjesto rada: Igalo i Podgorica

Ključne odgovornosti:
  • Održavanje higijene i dezinfekcija u radnim i zajedničkim prostorijama u maloprodajnom objektu;
  • Odlaganje i deponovanje smeća na za to određenoj lokaciji;
  • Odrzavanje i čišćenje pristupnih staza kod ulaza u radne prostorije;
  • Poštovanje postavljenih kodeksa ponašanja, komunikacije i vizuelnog izgleda;
Zahtjevi:  
  • II ili III stepen stručne spreme, NKV, KV, SSS bez obzira na usmjerenje
Zainteresovani kandidati mogu poslati svoju biografiju do 01.08.2024. godine na kontakt mail konkurs@domacatrgovina.me sa naznakom ““Prijava za poziciju Higijeničar ” li putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS ili preko Aroma stranice

www.aromamarketi.me

“Domaća trgovina doo” zadržava pravo pozivanja kandidata na razgovore.

* Prijavljivanje na oglas vrši se klikom na dugme "Konkurišite na oglas", na e-mail, poštansku adresu, e-mail adresu ili putem linka ukoliko su oni navedeni u tekstu oglasa. Prekoveze.me ne vrši postupak selekcije i odabir kandidata već je to u nadležnosti poslodavca. Odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog.