Na jedinstvenom mjestu prirodnog spoja mora, vjetra i kamena, na izolovanom poluostrvu nalazi se autentični  Hotel Resort Ruža Vjetrova. Osnovan je 2009. godine u mjestu Dobra Voda kod Bara, sa namjerom da svojim gostima pruži neponovljiv odmor u prirodnom ambijentu.
Zelena vegetacija utapa se u morsko plavetnilo čineći doživljaj odmora specijalnim. Stvarajući poseban odnos prirode i kulture, u ambijentu jedinstvenom po svom konceptu i elementima dizajna, omogućili smo gostima autentično i intimno iskustvo.

Izolovano poluostrvo od 50 000 metara kvadratnih, privatna plaža, dva otvorena bazena, luksuzni apartmani, mediteranska i nacionalna kuhinja, priroda, šetnja i rekreacija, kao i naša posvećenost, čine savršene uslove za  ugodan godišnji odmor na Jadranu. Miks kulturnih, geografskih i istorijskih sadržaja, širok spektar usluga, nude atmosferu savršene udobnosti i raznolikosti.

Budite dio uspješnog hotelskog tima Ruže Vjetrova i doprinesite da zajedno pružimo još bolju uslugu i ugodjaj našim gostima.

Ukoliko smatrate da ispunjavate uslove konkursa molimo Vas da pošaljete biografiju na info@ruzavjetrova.me ili putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS.

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.