Chef De Partie
Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave
HOTEL Heritage Grand Perast (5*) / Chef de Partie
HOTEL Heritage Grand Perast se nalazi u UNESCO zaštićenom primorskom gradiću Perastu, na crnogorskoj obali.
Više od 300 kuća i palata gusto naseljenih na obali, svrstavaju Perast u jedan od najatraktivnijih turističkih destinacija na Mediteranu, a HOTEL Heritage Grand Perast jedan od najljepših u Evropi.
2021. godine, Conde Nast je dodijelio hotelu Heritage Grand Perast i nagradu za najbolji hotel u Evropi.
HOTEL Heritage Grand Perast ima ukupno 130 soba, 2 restorana, SPA centar sa sobama za tretmane, saunom, unutrašnji i spoljašni bazen, te traži CDP-a sa iskustvom:Više od 300 kuća i palata gusto naseljenih na obali, svrstavaju Perast u jedan od najatraktivnijih turističkih destinacija na Mediteranu, a HOTEL Heritage Grand Perast jedan od najljepših u Evropi.
2021. godine, Conde Nast je dodijelio hotelu Heritage Grand Perast i nagradu za najbolji hotel u Evropi.
Opis posla:
- Pridržavanje svih propisanih procedura i standarda u poslovanju hotela;
- Pravovremeno i kvalitetno izvršavanje poslova i zadataka u svojoj smjeni;
- Učestvovanje u dnevnim koordinacijama u svojoj jedinici;
- Daje instrukcije pomoćnim kuvarima;
- Učestvuje u pripremi kuhinje za rad (kuhinju i kuhinjsku opremu, priručna skladišta, rashladne uređaje, i sl.);
- Priprema i kuva hranu;
- Obrađuje i priprema meso, ribu i druge sastojke obroka;
- Pazi da pripremljeni obroci odgovaraju standardima;
- Samostalno priprema sve vrste jela u kuhinji;
- Učestvuje u pripremi i obradi odrađenih namirnica potrebih za određeno jelo;
- Radi po uputstvu šefa kuhinje i njegovih zamjenika;
- Pridržava se normativa i brine o racionalnoj upotrebi materijala;
- Obavještava nadređene o svim reklamacijama i primjedbama kod spremanja i izdavanja jela;
- Vodi brigu o čuvanju sredstava za rad;
- Vodi brigu o čistoći i higijeni kod spremanja jela i svojoj ličnoj higijeni;
- Obavlja i sve druge poslove po nalogu šefa kuhinje i direktora hotela;
- Zaposleni prihvata da će profesionalno i odgovorno izvršavati sve obaveze i radne zadatke iz svoje nadležnosti, kao i druge poslove za kojima se ukaže potreba po nalogu nadređenog a koje su u okviru pozicije chef de parti;
- U pripremi hrane primjenjuje dogovorene mjere i propise, kako je predviđeno u receptima, uputstvima za proizvodnju i jelovnicima;
- Pomaže u organizovanju rada u sektoru kuhinje, vrši kontrolu, pripremu i izdavanje jela po vrstama, količinama i kvalitetu;
- Održava ličnu urednost i čistoću, te urednost i čistoću kuhinje i kuhinjske opreme.
- Obrazovanje – SSS- NK;
- Iskustvo na istoj poziciji minimum godinu dana.
- Razvijene organizacione sposobnosti;
- Pedantan, odgovoran, temeljan;
- Dobar timski igrač.
- Rad u renomiranom hotelu sa 5*;
- Obezbjeđen service charge, smještaj kao i tri obroka;
- Rad u dinamičnom radnom okruženju;
- Mogućnost kako ličnog tako i karijernog napretka.
Zainteresovani:
Pošaljite radnu biografiju-CV (PDF ili Word format), skoriju fotografiju i eventualne preporuke do 13.06.2024. na sljedeću e - adresu: careers@hotelgrandperast.com ili putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS .
Napomena:
(Samo kandidati koji uđu u uži izbor će biti kontaktirani)
Vaša biografija treba da sadrži: ime i prezime, datum i mjesto rođenja, trenutnu adresu i broj telefona / mobilnog telefona, obrazovanje, radno iskustvo i jezike kojima se služite.
Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj +38269368784
(Samo kandidati koji uđu u uži izbor će biti kontaktirani)
Vaša biografija treba da sadrži: ime i prezime, datum i mjesto rođenja, trenutnu adresu i broj telefona / mobilnog telefona, obrazovanje, radno iskustvo i jezike kojima se služite.
Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj +38269368784