Casa del Mare – Small Hotels Group, koja u svom sastavu ima trenutno 5 butik hotela u bokokotorskom zalivu, otvara konkurs za nova radna mjesta.
Ako ste mladi, komunikativni, odgovorni, ambiciozni i raspoloženi za pružanje usluga gostima na visokom nivou, mi smo pravo mjesto za tebe. Grupacija Casa del Mare želi baš ovakve ljude koji su spremni za rad koji prevazilazi tradicionalnu uslugu. Želimo ljude koji će izaći iz svoje komforne zone i priključiti se avanturi zvanoj “gost je uvijek u pravu”.

Čekamo vas da se priključite našem uspješnom timu!
  
Administrator (m/ž)

Ako živite u svijetu sa brojevima i osoba ste koja teži savršenstvu kada radi reviziju i distribuciju statističkih, finansijskih, računovodstvenih ili platnih izveštaja.. Ako provjeravate brojke, održavate datoteke, zapise, gotovinu i gotovinske ekvivalente u skladu sa pravilima i procedurama. Ako zapisujete, arhivirate, ili analizirate kompjuterizovane finansijske informacije…mi smo pravo mjesto za vas! Poželjno iskustvo u hotelijerstvu u sektoru hrane i pića.

  

Za više informacija pozovite HR službu Casa del Mare na tel: 067 000 363, ili konkurišite putem  linka  https://hr.casadelmare.me/register, odnosno slanjem CV-a, na adresu careers@casadelmare.me ili putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS.

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.