Hotelska grupacija Casa del Mare vodeći je lanac boutique hotela u Crnoj Gori i na našem tržištu posluje već više od decenije. U svom sastavu ima pet boutique hotela u najljepšim djelovima Bokokotorskog zaliva, a u narednom periodu otpočeće upravljanje jednim hotelom na Budvanskoj rivijeri i jednim na sjeveru Crne Gore, kao i daljim razvojem dva projekta na hrvatskom primorju. 
Sa jasnom tendencijom za dalje širenje na ovom dijelu Mediterana, u potrazi smo za novim članovima našeg tima u sektoru Domaćinstvo, na poziciji:

HIGIJENIČARKE

Vi ste organizovana osoba koja uvijek brzo reaguje na zahtjeve gostiju i drugih sektora, imate oko za detalje i uvijek ste spremni da pomognete gostima čak i sa jedinstvenim i neobičnim zahtjevima i tu uslugu pružate sa domaćinskim duhom, tako da svi mogu da dožive dobrodošlicu i jedinstvenu uslugu u našoj kući... Molimo Vas odmah aplicirajte!

Uslovi:

  • Radno iskustvo na istim ili sličnim pozicijama;
  • Brzina, spretnost i pedantnost;
  • Ljubaznost i uslužnost;
  • Poznavanje engleskog jezika (osnovna komunikacija).

Za više informacija pozovite HR službu Casa del Mare na tel: 067 000 363, ili konkurišite putem linka https://hr.casadelmare.me/register, odnosno slanjem CV-a, na adresu careers@casadelmare.me ili putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS.

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.