Menadžer(ka) Hrane & Pića
Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave

PERAST
PERAST
HOTEL Heritage Grand Perast (5*) / Menadžer(ka) Hrane & Pića
HOTEL Heritage Grand Perast se nalazi u UNESCO zaštićenom primorskom gradiću Perastu, na crnogorskoj obali.
Svoj konačni urbani arhitektonski izgled Perast je dobio u toku XVII i XVIII vijeka i danas je jedan od najljepših primjera barokne arhitekture na Jadranskoj obali.
Više od 300 kuća i palata gusto naseljenih na obali, svrstavaju Perast u jedan od najatraktivnijih turističkih destinacija na Mediteranu, a HOTEL Heritage Grand Perast jedan od najljepših u Evropi.
2021. godine, Conde Nast je dodijelio hotelu Heritage Grand Perast i nagradu za najbolji hotel u Evropi.
HOTEL Heritage Grand Perast ima ukupno 130 soba, 2 restorana, SPA centar sa sobama za tretmane, saunom, unutrašnji i spoljašni bazen, te traži iskusnog Menadžera Hrane & Pića po sledećim zahtjevima:
OPERACIJE ZA F&B
- Upravlja svim uslugama koje se odnose na hranu i piće u svim restoranima, barovima, mini-barovima, plažnom klubu, Spa centru – kao i događajima koje organizuje hotel Heritage Grand Perast;
- Kreira Vinsku Listu kao i Listu pića, vodeći računa da su sva pića dostupna tokom bilo kojeg doba godine;
- Vodi računa da se obezbijedi pravilna i blagovremena priprema restorana – uključujući postavljanje stolova. Kontroliše svaku postavku da je u skladu sa procedurama i kvalitetom hotela sa 5*;
- Kontroliše da je kompletno F&B osoblje u odgovrajućoj uniformi i u skladu sa grooming stanradima hotela 5*;
- Zapošljava, upravlja i obučava osobolje – kako tehnički dio, tako i onaj koji se odnosi na odnose sa gostima u hotelu 5*;
- Kreira dnevne i sedmične rasporede za zaposlene u okviru F&B sektora. Komunicira blagovremeno izmjene u rasporedu u skladu sa obimom i dinamikom posla;
- Komunicira sa sektorom kuhinje u vezi rezervacija u restoranu, preference gostiju, posebnih događaja, proslava;
- Održava sastanke sa timom prije smjene upućujući ih na sve detalje vezano za doručak/ručak/večeru;
- Nadzire rad svih zaposlenih u sektoru i ocjenjuje zaposlene u skladu s tim. Vodi disciplinske postupke u skladu sa procedurama hotela i važecim zakonima, za zajedno sa menadžerom za ljudske resurse;
- Obilazi sve lokacije na kojima se služi hrana i piće kako bi bio siguran u zadovoljstvo gostiju. Razgovara sa gostima o njihovim utiscima i u skladu s tim kreira “posebno iskustvo I doživljaj” u hotelu Heritage Grand Perast;
- Vrši ocjenu zaposlenih;
- Radi sedmične/mjesečne inventare pića kao i sedmične/mjesečne zalihe hrane;
- Odgovoran je da na kraju dana su svi F&B outleti zatvoreni u skladu sa procedurom hotela;
- Kontroliše troškove svih prodajnih mjesta hrane i pića;
- Maksimizuje prodaju hrane i pića predlažući određene marketing aktivnosti, kao i vršeći obuku osoblja kako bi maksimizirali prodaju;
- Održava konzistentnost usluge.
Profil traženog kandidata:
- Obrazovanje – srednja škola ili fakultet;
- Iskustvo u menadžerskim poslovima u F&B-u u hotelima 5* / 3 godine minimum;
- Osnovna kompjuterska znanja u Word-u, Excel-u, Prestige-u;
- Poznavanje računovodstva (osnovno – u cilju praćenja F&B operacija)
- Poznavanje engleskog jezika.
Benefiti:
- Rad u renomiranom hotelu sa 5*
- Rad u dinamičnom random okruženju;
- Mogućnost kako ličnog tako i karijernog napretka.
Pošaljite radnu biografiju-CV (PDF ili Word format), skoriju fotografiju i eventualne preporuke do 15.02.2024. na sljedeću e - adresu: careers@hotelgrandperast.com ili putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS.
Napomena:
(Samo kandidati koji uđu u uži izbor će biti kontaktirani)
Vaša biografija treba da sadrži: ime i prezime, datum i mjesto rođenja, trenutnu adresu i broj telefona / mobilnog telefona, obrazovanje, radno iskustvo i jezike kojima se služite.
Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj +38269368759.