Štamparija Totem d.o.o. je, od male porodične firme prerasla u ozbiljno uslužno preduzeće sa prepoznatljivom paletom proizvoda, klijentima koji nam se vraćaju zadovoljni kvalitetom pruženih usluga i originalnim pristupom u proizvodnji reklama i reklamnog materijala.

Ukoliko želite da budete dio ekipe, koja je prepoznata po svom specifičnom odnosu sa klijentima, dobroj organizaciji i kvalitetnoj ponudi, prijavite se na slobodno radno mjesto:
Grafički dizajner (m/ž)

Tražimo kreativnog i motivisanog grafičkog dizajnera koji će se pridružiti našem timu i raditi na različitim projektima digitalne štampe i izrade reklamnog materijala. Ako imaš iskustva u radu sa Adobe programima, CorelDraw i drugim alatima za grafički dizajn, i voliš da stvaraš vizuelno privlačne i funkcionalne proizvode, onda si prava osoba za nas!

Mi smo štamparija sa sjedištem na Barutani - Podgorica, koja se već od 2013. godine bavi svim vrstama digitalne i sito štampe, od vizit karti, flajera, postera, naljepnica, bilborda, do majica, šolja, kalendara i još mnogo toga. Takođe, izrađujemo reklamne table, natpise, displeje, svjetleće reklame i druge elemente za označavanje i reklamiranje. Naš cilj je da pružimo brzu, kvalitetnu i povoljnu uslugu našim klijentima, koji dolaze iz različitih oblasti i sektora. Radno vrijeme štamparije 8h - 16h, subota i nedjelja neradni dani.

Kao grafički dizajner, tvoji zadaci će biti:
  • Kreiranje grafičkih rješenja za različite proizvode i materijale;
  • Primjenjivanje grafičkih standarda i vizuelnog identiteta naših klijenata;
  • Saradnja sa štamparima, montažerima i ostalim članovima tima na realizaciji projekata;
  • Sposobnost upravljanja na više projekata istovremeno uz poštovanje rokova.
Da bi se prijavio/la na ovu poziciju, potrebno je da imaš:
  • SSS ili VSS za grafički dizajn ili srodnu oblast;
  • Najmanje 2 godine radnog iskustva na sličnim poslovima;
  • Odlično poznavanje Adobe programa (Photoshop, Illustrator, InDesign) i CorelDraw programa;
  • Kreativnost, inicijativu i sposobnost rada u timu i pod pritiskom;
  • Poznavanje osnova web dizajna i digitalnih medija je prednost;
  • Portfolio koji pokazuje tvoje prethodne radove i projekte.
Ako misliš da si pravi kandidat/kinja za ovaj posao, pošalji nam svoj CV i portfolio na email adresu: info@totem.co.me ili putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS do 15. februara 2024. godine. U naslovu emaila navedi: Prijava za grafičkog dizajnera.

Za sve dodatne informacije, možeš nas kontaktirati na telefon 067 512 273 ili lično u prostorijama štamparije na adresi: Goljemadi, ulica1, broj 5, Barutana, Podgorica.

Radujemo se tvojoj prijavi!

Web adresa: www.totem.co.me

 

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.