Sezona 2024 – Jeste li spremni za izazov?

Direktor hotela (m/ž)

Glavne odgovornosti:
Planiranje, organizacija, vođenje i nadgledanje učinkovitog i nesmetanog operativnog poslovanja hotela, koordinacija tima i osiguravanje najviše kvalitete usluge u svim segmentima poslovanja hotela (sobe, hrana i piće, Spa).  Potpuna orijentiranost na proizvod, uslugu i zadovoljstvo gosta. Trening i edukacija tima.

Potrebno iskustvo, znanje i kompetencije:

  • 7 godina na istim poslovima (internacionalno iskustvo u hotelima sa 5 zvjezdica je obavezno)
  • VSS hotelijerstvo, ugostiteljstvo, ekonomija
  • Poznavanje engleskog jezika – razina C1/C2
  • MS office napredni korisnik
  • Poznavanje luxury hotelijerskih standarda, izražene upravljačke vještine, komunikativnost, organiziranost, iskustvo u treniranju i educiranju tima, usmjerenost na kvalitetu usluge, povećanje prihoda i optimiranje troškova, planiranje, predviđanje

Kako se prijaviti?
Pošaljite nam svoj životopis sa slikom na posao@suncanihvar.com ili putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS.

Životopis bez slike nećemo uzeti u razmatranje.

Poslodavac osigurava smještaj i mogućnost napredovanja.

Sunčani Hvar d.d. poštuje Vašu privatnost te se obvezuje na zaštitu Vaših osobnih podataka. Podaci se prikupljaju i čuvaju u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka. Podaci prikupljeni ovim natječajima biti će korišteni isključivo u svrhu potencijalnog ostvarivanja sezonske suradnje sa zainteresiranim kandidatom. Podaci će biti arhivirani u centralnoj bazi društva Sunčani Hvar d.d. u digitalnom obliku s ograničenim pristupom te rokom čuvanja od dvije godine, dok će fizička varijanta dokumenta biti uništena. Sunčani Hvar d.d. je, u skladu s relevantnim propisima, imenovao Službenika za zaštitu osobnih podataka kojega možete kontaktirati vezano za sva pitanja povezana sa obradom Vaših osobnih podataka ili ostvarivanja prava na zaštitu osobnih podataka. Kontakt: dataprotection@suncanihvar.com odnosno putem pošte na adresu Sunčani Hvar d.d., Ive Miličića 3, 21 450 Hvar, Republika Hrvatska.

* Prijavljivanje na oglas vrši se klikom na dugme "Konkurišite na oglas", na e-mail, poštansku adresu, e-mail adresu ili putem linka ukoliko su oni navedeni u tekstu oglasa. Prekoveze.me ne vrši postupak selekcije i odabir kandidata već je to u nadležnosti poslodavca. Odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog.