Hotelska grupacija Casa del Mare vodeći je lanac boutique hotela u Crnoj Gori i na našem tržištu posluje već više od decenije. U svom sastavu ima pet boutique hotela u najljepšim djelovima Bokokotorskog zaliva, a u narednom periodu otpočeće upravljanje jednim hotelom na Budvanskoj rivijeri i jednim na sjeveru Crne Gore, kao i daljim razvojem dva projekta na hrvatskom primorju. 
Sa jasnom tendencijom za dalje širenje na ovom dijelu Mediterana, u potrazi smo za novim članovima našeg tima u sektoru Domaćinstvo, na poziciji:

Sobarica (m/ž)

Tražimo profesionalce, komunikativne, proaktivne, snalažljive saradnike, koji žele da budi dio tima koji dijeli zajedničke vrijednosti.
Uvijereni da je naša kompanija snažna onoliko koliko tim koji čini i čuva njene temelje, trudimo se da budemo vjetar u leđa svim našim zaposlenima, posebno u domenu razvoja profesionalnih vještina i iskazivanju njihovih kreativnih potencijala.

Nudimo:

  • Stalni i sezonski posao, uz karijerni razvoj i napredovanje;
  • Ugodna i dinamična radna atmosfera uz familijarni pristup, podršku i vođstvo našeg menadžmenta;
  • Konkurentna zarada;
  • Timski rad;
  • Obezbijeđeni dnevni obroci i smještaj, a za ljude iz okoline naknada za prevoz;
  • Specijalni popusti u našim F&B outletima, kako za naše radnike, tako i za porodice zaposlenih prilikom boravka u našim hotelima.
Za više informacija pozovite HR službu Casa del Mare na tel: 067 000 363, ili konkurišite putem linka https://hr.casadelmare.me/register, odnosno slanjem CV-a, na adresu careers@casadelmare.me ili putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS.

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.