Važi do: 30. novembar 2022.

Kompanija Neregelia je osnovana 2000. godine, kao kompanija čija je osnovna djelatnost trgovina robom široke potrošnje. Danas je jedan od vodećih distributera na teritoriji Crne Gore. Neregelia zapošljava 180 ljudi raspoređenih u sektorima: Prodaja, Logistika, Finansije, Ljudski resursi, Nabavka i održavanje, Bezbjednost i Kontrola kvaliteta. Preuzimanjem vlasničkog udjela u kompaniji Montenomaks, logističkom lideru na crnogorskom tržištu, značajno je prošireno logističko djelovanje kompanije Neregelia. Neregelia posvećeno gradi organizaciju i profesionalne i partnerske odnose sa svojim kupcima i principalima.

Trenutno smo u potrazi za kandidatom koji će nam se pridružiti na poziciji:


Deklarant 

Odgovornosti pozicije:

  • Lijepljenje deklaracija na proizvodima
  • Pakovanje proizvoda

Uslovi rada:

  • Rad u prvoj smjeni

Ako ste:

  • Organizovani, odgovorni i brzi u radu

Ukoliko smatrate da ispunjavate uslove konkursa molimo Vas da pošaljete biografiju klikom na opciju KONKURIŠITE NA OGLAS.
Sve prijave će biti razmatrane u punoj povjerljivosti, a samo kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani.
 

* Prijavljivanje na oglas vrši se klikom na dugme "Konkurišite na oglas", na e-mail, poštansku adresu, e-mail adresu ili putem linka ukoliko su oni navedeni u tekstu oglasa. Prekoveze.me ne vrši postupak selekcije i odabir kandidata već je to u nadležnosti poslodavca. Odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog.