Važi do: 06. decembar 2022.

PRIPRAVNIČKI PROGRAM U ONE&ONLY PORTONOVI RIZOTU
One&Only Portonovi otvara pozicije za Program stručnog osposobljavanja 2023


Herceg Novi, 14.11.2022. - Ultra-luksuzni One&Only Portonovi rizort najavio je otvaranje pozicija za Vladin Porgram stručnog osposobljavanja lica sa stečenim visokim obrazovanjem za 2023. godinu. Konkurs je otvoren za 78 pozicija, koje zainteresovanim kandidatima nude priliku da svoju karijeru započnu i razvijaju u inspirativnom, internacionalnom okruženju – u prvom One&Only rizortu u Evropi.

Početak pripravničkog angažmana je planiran za januar 2023, u trajanju od 9 mjeseci, a zainteresovani kandidati se mogu prijaviti za  pozicije u sektoru IT, Finansije, HR, Marketing i Prodaja, Nabavke, Sektor Hrane i Pića, Recepcija i Domaćinstvo.

Sve kolege koje postanu dio One&Only Portonovi tima, pored internacionalnog i inspirativnog ambijenta za rad i edukaciju, moći će da uživaju u benefitima kao što su:

  • Obezbijeđen smještaj za pripravnike koji nijesu sa područja Herceg Novog
  • Dnevni obroci u restoranu za kolege „Pit Stop“
  • 50% popusta na korišćenje hotelskih outleta i Chenot Espace wellness centara
  • Pohađanje programa obuke koji uključuju upoznavanje sa brendovima Kerzner i One&Only, filozofijom usluge We Create Joy, LQA kao vrhunskim industrijskim standardima kvaliteta
  • Pristup internoj platforma iKonnect koja nudi pristup sveobuhvatnoj biblioteci online učenja
  • Kreiranje individualnih planova obuke i karijere za one koji žele da napreduju unutar kompanije
  • Program sezonske mobilnosti koji nudi kolegama mogućnost da van sezone budu dio tima u drugom Kerzner rizortu, što otvara vrata međunarodnom zapošljavanju i internacionalnoj karijeri
  • Pohađanje unakrsnih treninga i unakrsna izloženost, koja služi za obogaćivanje znanja i vještina, podržavajući dalji razvoj karijere

Kandidati se mogu prijaviti putem platforme eUprava, (www.euprava.me) a više informacija mogu dobiti putem emaila [email protected]  ili putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS. Konkurs je aktivan od 11. novembra do 10. decembra 2022.


 

* Prijavljivanje na oglas vrši se klikom na dugme "Konkurišite na oglas", na e-mail, poštansku adresu, e-mail adresu ili putem linka ukoliko su oni navedeni u tekstu oglasa. Prekoveze.me ne vrši postupak selekcije i odabir kandidata već je to u nadležnosti poslodavca. Odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog.