Casa del Mare – Small Hotels Group, koja u svom sastavu trenutno ima 5 butik hotela u bokokotorskom zalivu, otvara konkurs za nova radna mjesta.

Ako ste mladi, komunikativni, odgovorni, ambiciozni i raspoloženi za pružanje usluga gostima na visokom nivou, mi smo pravo mjesto za Vas. Grupacija Casa del Mare želi baš ovakve ljude koji su spremni za rad koji prevazilazi tradicionalnu uslugu. Želimo ljude koji će izaći iz svoje komforne zone i priključiti se avanturi zvanoj “gost je uvijek u pravu”.

Čekamo vas da se priključite našem uspješnom timu!

 

KUVAR/POMOĆNI KUVAR

Tražite da proširite svoje znanje radeći u stručnoj, a ipak domaćoj atmosferi dok pripremate tradicionalnu hranu sa prefinjenim stilom, ne tražite dalje. U hotelskoj grupaciji Casa del Mare gradimo odnose zasnovane na timskom radu i kulturi koja se fokusira na pružanju jedinstvene usluge prema potrebama naših gostiju.

Uslovi:

  • IV - VI stepen stručne spreme - ugostiteljski smjer;
  • Obavezno prethodno iskustvo.

Ukoliko ste zainteresovani i smatrate da ispunjavate navedene uslove, molimo Vas da se prijavite putem linka http://hr.casadelmare.me/register, putem e-mail adrese [email protected]  ili putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS 

Kontakt telefon za više informacija: 067/000-363.

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.