Casa del Mare – Small Hotels Group, koja u svom sastavu trenutno ima 5 butik hotela u bokokotorskom zalivu, otvara konkurs za nova radna mjesta.


Ako si mlad, komunikativan, odgovoran, ambiciozan i raspoložen za pružanje usluga gostima na visokom nivou, mi smo pravo mjesto za tebe. Grupacija Casa del Mare želi baš ovakve ljude koji su spremni za rad koji prevazilazi tradicionalnu uslugu. Želimo ljude koji će izaći iz svoje komforne zone i priključiti se avanturi zvanoj “gost je uvijek u pravu”.
Čekamo te da se priključiš našem uspješnom timu! Ukoliko to zaista želiš, konkuriši na oglas za sljedeću poziciju:

SOBARICE/HIGIJENIČARKE

Vi ste organizovana osoba koja uvijek brzo reaguje na zahtjeve gostiju i drugih sektora, imate oko za detalje i uvijek ste spremni da pomognete gostima čak i sa jedinstvenim i neobičnim zahtjevima i tu uslugu pružate sa domaćinskim duhom, tako da svi mogu da dožive dobrodošlicu i jedinstvenu uslugu u našoj kući... Molimo Vas odmah aplicirajte!

Uslovi:

  • Radno iskustvo na istim ili sličnim pozicijama;
  • Brzina, spretnost i pedantnost;
  • Ljubaznost i uslužnost;
  • Poznavanje engleskog jezika (osnovna komunikacija).

Ukoliko ste zainteresovani i smatrate da ispunjavate navedene uslove, molimo Vas da se prijavite putem linka http://hr.casadelmare.me/register, putem e-mail adrese careers@casadelmare.me  ili putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS 

Kontakt telefon za više informacija: 067/000-363.

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.