Važi do: 22. maj 2022.

Kouzon Corporation je kompanija koja posluje od 1997. godine na Balkanu i širom svijeta i bavi se selekcijom i regrutacijom kandidata za rad u najvećim svjetskim kompanijama iz oblasti ugostiteljstva.

Bili smo odskočna daska za veliki broj mladih ljudi koji su izgradili internacionalnu karijeru preko nekog od naših programa: rad na kruzeru, rad na Bliskom istoku i program koji je namijenjen samo studentima Work and travel koji vam pruža mogućnost da provedete ljeto u USA-a.

Kompanija Royal Carribean posluje od 1968. godine sa sjedištem u Majamiju. Trenutno imaju 23 broda​ i taj broj stalno raste. U njihovom vlasništvu su i 3 najveća broda na svijetu.

Ukoliko imate između 21 i 40 godina, poznavanje engleskog jezika i iskustvo u ugostiteljstvu prijavite se slanjem CV-a na engleskom jeziku!

Takođe, sarađujemo i sa drugim cruise kompanijama kao što su Viking, NCL i MSC a slanjem CV-a možete postati dio i njihovog tima.

Predstavnici kompanija dolaze u Podgoricu da selektuju kadar za kruzere na svim pozicijama u sledećim departmentima:

Restaurant Department
Bar Department
Housekeeping
Reception

Iznos plate: 1200 us dolara.
Uslov za apliciranje: Potrebno je da kandidati imaju osnovno znanje engleskog jezika, kao i da su starosti 21-40 godina.

Ugovor: u trajanju od 6-8 mjeseci.

Iskoristite priliku da gradite karijeru na najluksuznijim kruzerima i aplicirajte.

Molimo Vas da pošaljete CV putem opcije KONKURIŠITE ZA OGLAS ili na e-mail adresu: montenegro@kouzon.mk

 Za više informacija možete pozvati na broj: +382 69 271 672.
 

* Prijavljivanje na oglas vrši se klikom na dugme "Konkurišite na oglas", na e-mail, poštansku adresu, e-mail adresu ili putem linka ukoliko su oni navedeni u tekstu oglasa. Prekoveze.me ne vrši postupak selekcije i odabir kandidata već je to u nadležnosti poslodavca. Odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog.