Važi do: 10. decembar 2021.

Sezona 2022 - Postoji mjesto gdje je posao zabava!

SPA terapeut (m/ž)

Glavne odgovornosti:

Obavlja masaže i tretmane gostima spa centra.

Potrebno iskustvo, znanje i kompetencije:

  • 2 godine na istim poslovima (obavezno znanje i iskustvo u radu pedikure i manikure)
  • SSS/VŠS maser, fizioterapeut, wellness terapeut sa iskustvom u radu manikure, spa manikure, trajnog laka i pedikure
  • poznavanje engleskog jezika – razina B1
  • komunikativnost, razvijene prodajne vještine, uslužnost, timski rad i kooperativnost, odgovornost, točnost, pouzdanost

Pošaljite nam svoju životopis sa slikom na E-mail: posao@suncanihvar.com ili putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS.

Životopis bez slike nećemo uzeti u razmatranje.

Poslodavac osigurava smještaj i mogućnost napredovanja.

Sunčani Hvar d.d. poštuje Vašu privatnost te se obvezuje na zaštitu Vaših osobnih podataka. Podaci se prikupljaju i čuvaju u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka. Podaci prikupljeni ovim natječajima biti će korišteni isključivo u svrhu potencijalnog ostvarivanja sezonske suradnje sa zainteresiranim kandidatom. Podaci će biti arhivirani u centralnoj bazi društva Sunčani Hvar d.d. u digitalnom obliku s ograničenim pristupom te rokom čuvanja od dvije godine, dok će fizička varijanta dokumenta biti uništena. Sunčani Hvar d.d. je, u skladu s relevantnim propisima, imenovao Službenika za zaštitu osobnih podataka kojega možete kontaktirati vezano za sva pitanja povezana sa obradom Vaših osobnih podataka ili ostvarivanja prava na zaštitu osobnih podataka. Kontakt: dataprotection@suncanihvar.com odnosno putem pošte na adresu Sunčani Hvar d.d., Ive Miličića 3, 21 450 Hvar, Republika Hrvatska.

  • Prijavljivanje na ovaj oglas vrši se klikom na opciju "Konkurišite na oglas" ili na e-mail, poštansku adresu ili putem linka ukoliko su oni navedeni u tekstu oglasa.
  • Prekoveze.me ne vrši postupak selekcije i odabir kandidata već je to u nadležnosti poslodavca. Odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog.