Azul Beach Resort Montenegro by Karisma je hotelski kompleks koji se nalazi na čuvenoj plaži “Velika plaža” dužine 12 kilometara, jednoj od najdužih plaža u Evropi. Ovo je ultra-all-inclusive by Karisma odmaralište koje poseduje najveće bazenske sadržaje u Crnoj Gori i prikazuje naše Swim-Up suite jedinice u okviru prostranog objekta gde se priroda prepliće sa raznovrsnim aktivnostima za porodice i iskustvo odraslih. Ovo letovalište na Jadranskoj obali osmišljeno je u savremenom stilu sa peščanom plažom koja omogućava parovima, grupama, bračnim partnerima, porodicama i prijateljima svih generacija da se opuste i zabave pod suncem. Modernizovano odmaralište nudi raznovrsne restorane i barove, teniske terene i 2 fudbalska terena, teretanu na otvorenom, palapa massage, dečiji klub u zatvorenom prostoru, avanturistički park sa visokim konopcima, obližnji Akva park i još mnogo toga.

Za potrebe istaknutog poslodavca Karisma Hotels Adriatic Montenegro, koji upravlja hotelom sa 4 zvezdice iz svetskog lanca hotelskih brendova u sastavu Karisma Hotels & Resort, Azul Beach Resort Montenegro, oglašava potrebu:


HIGIJENIČAR U DOMAĆINSTVU
HIGIJENIČARKE U DOMAĆINSTVU

Uslovi:

  • Neophodno radno iskustvo
  • Važeće ljekarsko uvjerenje za posao.

Nudimo:

  • Puno radno vrijeme - 40 h nedjeljno
  • Poslovnu i dinamičnu atmosferu rada.

Opis poslova:

  • Učestvovanje u dnevnim koordinacijama;
  • Održavanje poslovnih prostorija i higijene objekata;
  • Svakodnevno održavanje čistoće usisavanjem, brisanjem površina i prašine, čišćenjem toaleta, pranjem prozora, prostirki i sl.;
  • Održavanje urednosti poslovnih prostorija usisavanjem, brisanjem radnih stolova, računara, brisanjem velikih podnih površina, pražnjenjem kanti za smeće, održavanjem toaleta; izvršava sve procese rada higijene.


Prijave sa fotografijom slati na e-mail: posao@karismaadriatic.com ili putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS.

Za više informacija možete nas kontaktirati na telefon: +382 69 364 508 (radnim danima 8-16h).

Najvažnije atribute koje tražimo su dobar stav, poštovanje i pozitivan odnos prema kolektivu i gostima.

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.