Važi do: 31. avgust 2020.

 

 

Karisma Hotels Adriatic Montenegro, usmjerena je prema kreiranju novih vrijednosti u turizmu i jedinstvene kolekcije hotela s prepoznatljivim brendom. Snaga Karisminog brenda ogleda se i u kvalitetu njenih preko 10.000 zaposlenih u 7 zemalja svijeta, uključujući Crnu Goru. Karisma je nosilac jednog od najznačajnijih priznanja iz oblasti radnih odnosa “Great Place To Work” sertifikata koji dodeljuje tijelo koje prati i podržava razvitak korporativne kulture preko 40 godina, što potvrđuje Karismin status kao jednog od vodećih poslodavaca u sferi turizma i ugostiteljstva na globalnom nivou.

Karisma Hotels Adriatic Montenegro traži kandidate za pozicije u Holiday Village Montenegro u Crnoj Gori, komfornom hotelu sa 353 dizajnirane sobe, all-inclusive ponudom, nizom barova i restorana, 6 bazena i mnoštvom dodatnih sadržaja za čitavu porodicu.

Holiday Village Montenegro ujedno je najveći hotel od svih u lancu Holiday Villages koji se već nalaze na Kanarskim ostrvima, Balearima i grčkim ostrvima.

Planirajte već sada sezonu 2020.godine i osigurajte svoje mjesto za slijedeću sezonu u renomiranom hotelu, koji Vam nudi sve pogodnosti rada u dobrom timu, smještaj, prehranu, programe i aktivnosti za zaposlene i prijavite se na jedno od slijedećih radnih mjesta:

 

SOBARICA

 

OPIS POSLOVA I DUŽNOSTI:

  • Čisti, posprema i uređuje hotelske sobe, terase i hodnike hotela, u skladu sa postavljenim standardima servisa
  • Vodi računa o inventaru sobe, korištenju hemije i ostalih sredstava čišćenja prema uputama standardima.

POTREBNE KVALIFIKACIJE:

  • Stručna sprema: NSS, SSS
  • Radno iskustvo: poželjno 2-3 godine radnog iskustva na istim i/ili sličnim poslovima u hotelima.


Zainteresovanim kandidatima nudimo besplatan smještaj i prehranu (tri obroka dnevno), rad u ugodnom i profesionalnom okruženju s mogućnosti brzog napredovanja.

Ukoliko smatrate da ispunjavate uslove poziva i imate želju pridružiti nam se na ovoj poziciji, prijavite se i dostavite CV na engleskom jeziku putem email adrese: posao@karismaadriatic.com ili putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS kao i prateća dokumenta koja mogu biti od značaja za datu poziciju (sertifikate, propratno pismo, preporuke i slično).

*Za prijavu na oglas potrebno je da budete registrovani na sajt www.prekoveze.me i da popunite biografiju u svom profilu minimum 75%.

  • Prijavljivanje na ovaj oglas vrši se klikom na opciju "Konkurišite na oglas" ili na e-mail, poštansku adresu ili putem linka ukoliko su oni navedeni u tekstu oglasa.
  • Prekoveze.me ne vrši postupak selekcije i odabir kandidata već je to u nadležnosti poslodavca. Odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog.