Društvo za reviziju „CROWE MNE” d.o.o. Podgorica je član Crowe Global i pridruženi član Crowe RS
d.o.o.


Crowe Global je rangirana kao osma najveća računovodstvena mreža na svijetu, Crowe Global ima preko 180 firmi članica sa preko 29 hiljada vrhunskih profesionalaca koji obavljaju računovodstvene i savjetodavne poslove u preko 130 zemalja svijeta.

Već skoro 100 godina, Crowe donosi pametne odluke za multinacionalne klijente koji imaju poslovne aktivnosti preko granica. Naši lideri su u vladama, regulatornim tijelima i organizacijama u okviru industrija kako bi oblikovali budućnost naše profesije širom svijeta. Njihovo izuzetno poznavanje poslovanja, lokalnih zakona i običaja obezbjeđuje dugoročnu vrijednost klijentima koji imaju internacionalne projekte.


Stručno osposobljavanje- poziv za pripravnike Društvo za reviziju „CROWE MNE“ d.o.o.


Društvo za reviziju „CROWE MNE“ d.o.o. poziva sve zainteresovane da se prijave na program stručnog osposobljavanja za oblast:

 

  • REVIZIJA (3 pripravnika/ce);
  • RAČUNOVODSTVO (2 pripravnika/ce).


Šta Vam donosi CROWE MNE d.o.o. stručno osposobljavanje:
► Uvodnu obuku i stručne obuke gdje se pripravnici u reviziji / računovodstvu upoznaju sa našom kompanijom i jedinstvenom metodologijom koja spada u najsavremenije oblike elektronskog interaktivnog obrazovanja u kombinaciji sa aktivnim iskustvom rada u reviziji/računovodstvu.
► Stariji članovi timova će Vam biti mentori u Vašoj novoj ulozi. Kako budete sticali sve više iskustva, tako ćete dobijati sve više odgovornosti unutar tima. Izloženost važnim klijentima iz različitih industrija pružiće Vam mogućnost da naučite mnogo o njihovom poslovanju i da steknete važne kontakte.
► Upoznavanje sa različitim industrijama proširiće Vaše vidike i pomoći Vam u odabiru i kreiranju profesionalnog puta.
► Iskustvo u timskom radu.
► Pripravnici započinju svoju karijeru sa rutinskim zadacima koji će Vam biti odlična polazna tačka da naučite osnove Vaše struke i steknete veće razumijevanje poslovanja na putu vaše karijere.

Mi nudimo:
► Dinamično radno okruženje u internacionalnoj kompaniji;
► Rad u timu mladih ljudi;
► Lični razvoj i uvod u početak karijere;
► Raznovrsnost područja angažovanja.


Prijavljivanje se vrši putem portala:

http://www.euprava.me

 

Za sve dodatne informacije obratite nam se putem:

e-mail adrese: jelena.vucurovic@crowe.co.me

ili broja telefona: 067/632-981

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.