Važi do: 26. april 2019.

HOTEL I RESTORAN "CRNGORSKA KUĆA"

 

Hotel i restoran "Crnogorska kuća" se nalazi u Dalmatinskoj ulici (130d) u Podgorici, na samo 1,5 km od centra grada. Smješten u mirnom dijelu grada, ovaj objekat Vam može priuštiti ugodan boravak u tradicionalnom i modernom stilu. 

Hotel posjeduje 22 jedinice: 8 standardnih soba, 2 single sobe, 8 delux soba, 2 delux triple sobe, 2 delux
apartmana.

 

Sajt: http://crnogorskakuca.me/

 

Pomoćni kuvar (m/ž)

Opis posla:

  • Aktivno učestvovanje u procesu pripremanja kvalitetnih jela, gotovih, polugotovih, čorba, umaka i ostalih proizvoda tople kuhunje, serviranje i aranžiranje jela; održavanje inventara na određenoj temperaturi; Održavanje higijene radnih površina, opreme i sitnog inventara ,kontrola stanja imovine, odnosno štetu blagovremeno prijavljuje neposrednom rukovodiocu; odgovornost za kvalitet pripremljenih jela koja je dužan pripremiti, servirati i izdati; vođenje računa o pridržavanju utvrđenih normativa; i drugi pomoćni poslovi i poslovi po nalogu neposrednog rukovodioca.

Smještaj i hrana obezbijeđeni.

 

Kandidati koji zadovoljavaju prethodno navedene uslove, mogu poslati CV putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS ili na e-mail adresu: kadrovi@vileoliva.com

  • Prijavljivanje na ovaj oglas vrši se klikom na opciju "Konkurišite na oglas" ili na e-mail, poštansku adresu ili putem linka ukoliko su oni navedeni u tekstu oglasa.
  • Prekoveze.me ne vrši postupak selekcije i odabir kandidata već je to u nadležnosti poslodavca. Odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog.