Važi do: 25. april 2019.

Hotel Otrant već dugi niz godina uspješno posluje, te pridaje veliku važnost svojim zaposlenicima.
U tu svrhu i za ovu sezonu tražimo veći broj sezonskih radnika koji su spremni raditi, učiti, ulagati u sebe i zajedno sa nama raditi na zadovoljstvu naših gostiju. Kao i protekle godine, naši gosti većinom stižu iz Francuske i mi kao poslodavci, uvijek smo spremni dodatno nagraditi Vaše znanje francuskog jezika. Ukoliko se ne sporazumijevate na francuskom, javite se svejedno. Vaš osmijeh i pozitivan pristup svakom našem gostu biti će prepoznat sa strane Uprave.

 

Servir/ka

 


Poslovi na pružanju usluge u restoranu i barovima, smjenski rad, znanje barem jednog stranog jezika.

Uvjeti:

  • prethodno iskustvo je poželjno, spremnost na timski rad, u slučaju da osoba nije iz Ulcinja.
  • osigurana je prehrana i smještaj.

Ukoliko posjedujete znanja i vještine koje nisu navedene u ovom oglasu, pošaljjite pismo ponude, ukoliko pronađemo mogućnost mi ćemo Vas kontaktirati.

Mi smo popunjeni do kraja oktobra 2019, a otvaramo hotel početkom aprila, te Vam tako pružamo priliku da zajedno provedemo 7 mjeseci, a ukoliko pokažete sve svoje kvalitete i naši gosti budu zadovoljni sa Vašim radom, nudimo mogućnost razvijanja Vaše karijere u Hotelu Otrant.

Ukoliko ste zainteresovani za posao, pošaljite nam svoju biografiju putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS ili na mejl adresu: posao@hotelotrant.me

Primamo Vaše ponude i svakako odgovaramo.

  • Prijavljivanje na ovaj oglas vrši se klikom na opciju "Konkurišite na oglas" ili na e-mail, poštansku adresu ili putem linka ukoliko su oni navedeni u tekstu oglasa.
  • Prekoveze.me ne vrši postupak selekcije i odabir kandidata već je to u nadležnosti poslodavca. Odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog.