TURISTIČKO NASELJE BISERNA OBALA:

 

Čanj je malo turističko mjesto smješteno između Petrovca i Sutomora. Ima jednu od najljepših plaža na Crnogorskom primorju. Na samoj obali nalazi se turističko naselje Biserna obala. U okviru ovog naselja će biti otvoreni: Hotel Bakar i Aneks X u potpuno novom izdanju 2019. godine zatim vile Krušik XV XVI XVII, kapaciteta 24 dvokrevetne i 40 trokrevetnih soba i hotel Zlatibor koji posjeduje 95 smještajnih jedinica od kojih je većina sa pogledom na more.

 

Sajt: http://www.recreatours.rs/

 

Kuvar

Posao se odnosi na stručno usavršavanje i kvalitetno pripremanje jela, gotovih, polugotovih, čorba, umaka i ostalih proizvoda tople kuhunje, serviranje i aranžiranje jela; održavanje inventara na određenoj temperaturi; vođenje računa o čistoći na radnom mjestu; kontrola stanja imovine, kvarovi, odnosno štetu blagovremeno prijavljuje neposrednom rukovodiocu; poznavanje tehnologije materijala koji se koriste za pripremenje jela i tehnološke postupke čuvanja namirnica, kao i tehnološke procese pripremanja jela; odgovornost za kvalitet pripremljenih jela koja je dužan pripremiti, servirati i izdati; vođenje računa o pridržavanju utvrđenih normativa; i drugi poslovi po nalogu neposrednog rukovodioca.

Smještaj i hrana obezbijeđeni.

 

Kandidati koji zadovoljavaju prethodno navedene uslove, mogu poslati CV putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS ili na e-mail adresu: kadrovi@vileoliva.com

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.