Još jedna dobra vijest iz Dream Big kancelarije! Povodom početka saradnje sa još jednom kompanijom za preradu ribe otvoramo novi konkurs. Ukoliko ste spremni na odricanja, savjesni, vrijedni i prilagodljivi, iskoristite priliku i prijavite se za avanturu koja vam pruža fantastične mogućnosti za zaradu!!!

Rad u ovim kompanijama koje se bave preradom ribe može biti naporan, ali u isto vrijeme može predstavljati i jedinstveno iskustvo sa odličnim mogućnostima za zaradu. Broj radnih sati tokom dana ili tokom radne nedjelje zavisi od količine ribe koja se ulovi i koja je dostupna za preradu. Ukoliko je ulov ribe zadovoljavajući moguće je raditi i po 16 sati dnevno.

Radno okrzuženje čine hladni i vlažni uslovi, a kompanije obezbjeđuju:

  • Adekvatnu opremu za rad;
  • Šansu za mnogo prekovremenih sati;
  • Mogućnost napredovanja unutar organizacije;
  • Transport od Portlanda, Sijetla ili Enkoridža do fabrike i natrag (nakon uspješno završene sezone).

Smještaj je kolektivnog tipa sa odvojenim ženskim i muškim dijelom na bliskoj udaljenosti od fabrike, a kantina je odmah uz fabriku. Zbog specifičnosti posla i prirodnih faktora koji utiču na ovu industriju nemoguće je unaprijed precizirati tačan period realizacije programa a obzirom da sarađujemo sa više kompanija potrebe poslodavaca za sezonskim radnicima variraju najčešće za period od 3 do 6 mjeseci. Širu diskusiju oko perioda plasmana vodićemo sa učesnicima koji budu ušli u uži izbor agencije na orjentaciji prije upisivanja na program.

 

Kvalifikacije:

  • Osobe koje su punoljetne;
  • Osobe koje su u stalnom radnom odnosu od najmanje godinu dana kod trenutnog poslodavca i u mogućnosti su da dobiju odsustvo sa posla tokom trajanja programa;
  • Dobra fizička sprema;
  • Nema preferencija u smislu muških/ženskih učesnika;
  • Znanje engleskog za nesmetanu komunikaciju i rad (minimum osnovno znanje).


Dobra vijest za sve učesnike ovog programa. I u sezoni 2019. poslodavci će učestvovati u troškovima dolaska svojih učesnika. Svim učesnicima programa nakon uspešno završene prve polovine programa biće refundirana polovina troškova za avionsku kartu i vizu, a druga polovina troškova avionske karte i viziranja će biti refundirana nakon uspješno završenog programa.

Za sve učesnike koje agencija Dream Big primi na program biće organizovan Job Fair sa predstavnicima kompanija za koju budu raspoređeni i isti će se održati u narednom periodu. Svi učesnici koji budu ušli u uži izbor za realizaciju programa biće blagovremeno pozvani na orijentaciju.

Za prijavljivanje je potrebno nekoliko minuta a nakon uspješno popunjene prijave na email adresu sa kojom ste se prijavili će doći potvrda u vidu email-a sa odgovorima koje ste upisali u svojoj prijavi.

Molimo sve zainteresovane da prilikom prijavljivanja provjere sve podatke koje su unijeli kao i da prijavu ne popunjavaju više puta.

Ukoliko ste zainteresovani molimo Vas da se na oglas prijavite OVDJE.

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.