Karijere u ugostiteljstvu: Jadranka turizamUgostiteljstvo je nažalost postalo poznato po visokoj stopi fluktuacije zaposlenika, koja se često procjenjuje na između 70 i 80%. No, Jadranka turizam, operater Lošinj Hotels & Villas i Camping Cress & Lošinj na otocima Lošinju i Cresu, ponosi se znatno nižom fluktuacijom od samo 20 posto. Jadranka turizam zapošljava 600 stalnih zaposlenika s prosječnim brojem godina u tvrtki od 15 godina, kao i preko 500 sezonaca koji nam se vraćaju već najmanje 3 godine zaredom. Ovaj fantastičan rezultat, koji Jadranku turizam pozicinira kao najpoželjnijeg poslodavca na Kvarneru, može se objasniti putem nekoliko čimbenika.

Prvo, Jadranka turizam postavlja jasna očekivanja od zaposlenika i pruža im redovitu obuku i mogućnosti razvoja. To ne samo da pomaže zaposlenicima da bolje obavljaju svoj posao, već im daje i osjećaj ispunjenosti i zadovoljstva u radu.

Drugo, Jadranka turizam na prvo mjesto prioriteta stavlja stvaranje zdravog radnog okruženja za svoje zaposlenike. To uključuje fer radno vrijeme, management koji pruža kontinuiranu podršku i razvoj pozitivne korporativne kulture. Promicanjem zdrave ravnoteže između poslovnog i privatnog života, veća je vjerojatnost da će zaposlenici biti zadovoljni svojim poslom i ostati u tvrtki duže vrijeme.

Treće, Jadranka turizam ima uspostavljene učinkovite komunikacijske kanale koji omogućuju redovite povratne informacije i rješavanje problema. To promiče transparentnost i potiče osjećaj povjerenja između uprave i zaposlenika, što dovodi do većeg zadovoljstva poslom i smanjene fluktuacije.

Zbog rasta poslovanja i povratka turizma u puni zamah, Jadranka turizam planira zaposliti ove godine oko 200 novih djelatnika, kako u hotelima, tako i u kampovima. Ako cijenite jasna radna očekivanja, zdravo radno okruženje, učinkovitu komunikaciju i prilike za rast, pošaljite nam svoj životopis i istražimo zajedno sljedeće poglavlje razvoja Jadranka turizma.

Smještena na otoku Lošinju, prepoznatom kao otoku vitalnosti, Jadranka turizam posluje na jedinstvenoj i lijepoj destinaciji s bogatom poviješću u ugostiteljstvu i turizmu. Otok Lošinj već više od jednog stoljeća privlači posjetitelje, a poznat je po svojim zadivljujućim prirodnim ljepotama, blagoj klimi i raznolikim aktivnostima.