MFI Alter Modus je osnovana 1997. godine kao nevladina organizacija sa ciljem da pruži podršku pripadnicima zapostavljenih kategorija stanovništva kako bi povećali ekonomsku samostalnost i aktivno učestvovali u društvu. Od 2009-e godine poslujemo kao DOO čiji je osnivač NVO Alter Modus. Danas organizacija funkcioniše na cjelokupnoj teritoriji Crne Gore kroz mrežu poslovnica.

Cilj mikrokreditnog programa Alter Modusa je pružanje finansijskih usluga u vidu mikrokredita mikro i malim preduzetnicima u Crnoj Gori na nivou lokalnih zajednica. Od 2015-e poslujemo po savremenom modelu korporativnog upravljanja po kojem se jasno razdvaja vlasnička, upravljačka i izvršna struktura. Namjera nam je da dugoročno zadovoljimo interese naših klijenata, zaposlenih i poslovnih partnera, poštujući najviše etičke standarde i okruženje u kojem poslujemo.


Kontakt

Društvene mreže

Posao

Trenutno nemamo otvorenih pozicija


Naš tim

VIZIJA Biti prvi izbor mikro i malih biznisa za finansiranje njihovih potreba u Crnoj Gori.
MISIJA Odlučni smo da radimo u skladu sa najboljim dugoročnim interesima zainteresovanih aktera, specijalizacijom u pružanju finansijske podrške mikro i malim preduzetnicima koja je prilagođena njima kao i zajednicama u kojima oni posluju.
VRIJEDNOSTI Snažna usmjerenost na klijenta Izgradnja stabilnih i dugoročnih relacija sa klijentima ključ je našeg uspjeha.
Nastojimo da suštinski razumijemo potrebe naših klijenata i lokalnog tržišta, ophodimo se prema njima
sa poštovanjem, te da u procesu pružanja usluga budemo transparentni i ekspeditivni.
VRIJEDNOSTI Kvalitet u radu Nastojimo da najbolje međunarodne prakse prilagodimo svim aspektima našeg poslovanja, primijenjujući
najbolja znanja i vještine, kao i najbolje metodologije istraživanja potreba klijenata i tržišta.
VRIJEDNOSTI Visoke moralne norme Izuzetno cijenimo vrline integritet, savjesnost i posvećenost, te snažno podstičemo razvoj korporativne
kulture koja se striktno pridržava našeg Etičkog kodeksa.