Tech-Live d.o.o.


  • Adresa: Hercegovacka 90,
    81 000 Podgorica
  • Telefon: 020/215 - 255
  • E-mail:

Preduzeće TECH LIVE Doo, osnovano je 2010. godine u Podgorici. Osnovne djelatnosti društva su distribucija Ytong proizvoda velike medjunarodne njemacke kompanije Xella Group ,projektovanje , izgradnja objekata , nadzor , opremanje enterijera .
Firma TECH LIVE se u Crnoj Gori pozicionirala kao premium brend kompanija koja distribuira proizvode koji su energetski efikasni i predstavljaju najviši standard u gradjevinskoj industriji , posjeduje sertifikate zelene gradnje , takodje ucestvuje u izvodjenju energeski efikasnih objekata , podstiče i sprovodi promjene u načinu planiranja i gradnje građevinskih projekata, sa ciljem održivosti, a uzimajući u obzir interese onih koji koriste objekte, očuvanje okoline, društvenu odgovornost i ekonomsku isplativost.


O nama

Posebnu cjelinu preduzeća čini dio plasmana vise idejnih rješenja Ytong kuća kojim naši klijenti rješavaju stambeni problem. Kompletna usluga se sastoji od biranja projekta , usklađivanja po sopstvenoj zelji , do izgradnje objekta po veoma povoljnim uslovima . U svom sastavu firma posjeduje proizvodni pogon u Crnoj Gori za Ytong medjuspratne i krovne konstrukcije tzv.bijela tavanica .Tech live je od dana osnivanja do danas izgradila i na tržištu realizovala znatan broj poslovno-stambenih jedinica i drugih građevinskih objekata. Preduzeće uživa veliki ugled u svojoj branši u Crnoj Gori, kao i u plasmanu energetski efikasnih materijala koji su trenutno najsavremeniji u građevinarstvu. Standard kvaliteta je određen prema njemačkom uzorku, takozvanoj DIN normi, koja je mnogo strožija u odnosu na druge zapadnoevropske standarde. Misija kompanije: Misija “Tech live ” je da i ubuduće teži razvoju svoje primarne djelatnosti, i pruži klijentima najpovoljnije i najkvalitetnije rješenje za izgradnju svog doma - UŠTEDA ENERGIJE I OČUVANJE PRIRODNE SREDINE .

Gdje se nalazimo