O NAMA

WEON je crnogorska HR kompanija koja se bavi osnaživanjem ljudskih resursa. Bavimo se zapošljavanjem i razvojem Vaših zaposlenih. Pratimo globalne trendove i sarađujemo sa vodećim regionalnim kompanijama kako bi našim klijentima pružili visoko kvalitetnu i profesionalnu podršku.​

Naša ekpertiza je zapošljavanje i razvoj kadrova visokih performansi. Kako bi za naše klijente pronašli i razvili najbolje talente koristimo najprestižnije svjetske alate i sarađujemo sa partnerima čije znanje, iskustvo i reference garantuju uspjeh.


Kontakt

  • Cetinjska 11
    The Capital Plaza, V sprat
    Podgorica, 81000 Montenegro
  • 020 672 941
  • info@weon.me

Društvene mreže

Posao

Trenutno nemamo otvorenih pozicija


Iskustva zaposlenih

Miloš Šćepanović Partner Naš posao je pronalazak kandidata vrhunskih performansi za različite klijente u Crnoj Gori. Takođe, vlasnici smo portala www.prekoveze.me
Aleksandra Fuštić Menadžer portala www.prekoveze.me Vrijednosti koje njegujemo kao tim portala prekoveze.me su: posvećenost, inovativnost, ažurnost i snažna vjera u izvrsnost portala za sve one koje traže posao i za sve poslodavce koji traže kadrove.

Naše kancelarije

The Capital Plaza

Naše kancelarije se nalaze u The Capital Plaza Centru - mjestu koje objedinjava kvalitet, ekskluzivnost i stil. Moderan, atraktivno projektovan i jedinstven, ovaj multifunkcionalni kompleks zadovoljava sve potrebe profesionalnog života. To je mjesto u Podgorici, gdje se poslovne djelatnosti, kulture i nacije mogu zaista povezati, komunicirati i sarađivati.

Sadržaj Centra

Ovaj energetski efikasni, ultra moderni građevinski kompleks sadrži luksuzne stanove, kafiće, prefinjene restorane, ekskluzivne butike, salon ljepote, podzemni parking, najsavremeniji sistem upravljanja objektom, bezbjednosne sisteme i sisteme informacione tehnologije (IT), kao i mnoge druge sadržaje. Kancelarijski prostori svih oblika i veličina su smješteni unutar objekta The Capital Plaza. Između njih se nalazi poslovni hotel – CentreVille Hotel & Experiences sa sopstvenim lounge barom. Sve ove karakteristike zajedno čine objekat The Capital Plaza posebnim i jedinstvenim mjestom, središtem ozbiljnog biznisa i privilegovanog životnog stila u Podgorici, u Crnoj Gori i na Balkanu.