Hotel Budva je jedan od vodećih hotela kako u pogledu ponude i usluge, tako i u pogledu standarda i novina. Prateći uvijek trendove i sagledavajući potrebe naših gostiju u ovoj godini smo odlučili da otvorimo novi specijalizovani fast food restoran.

Kao i do sada, dajemo šansu vrijednim, odgovornim, ambicioznim mladim ljudima, da u sklopu našeg tima postanu još bolji i bliži svojim ciljevima. Pružamo im priliku da sa nama savladaju nova iskustva, prikupe nova znanja koja će sigurno kao mladi ljudi moći da revalorizuju na svom putu uspjeha u životu.

 

SERVIR NA PRODAJI u fast food-u:

U potrazi smo za osobom koja ima iskustva u poslovima prodaje i pakovanja hrane u fast foodu. Snalazi se i u kuhinji, ili osjeća da lako može savladati taj dio posla serviranja i izdavanja porudžbina. Ako ste snalažljivi, imate komunikacijske sposobnosti, vještine u pripremi i pakovanju, odnosno serviranju jednostavnih jela, kao i osoba koja može da ne smetano radi pod pritiskom, prijavite se!

Poželjno znanje engleskog jezika.

 

Kandidati koji su zainteresovani mogu poslati CV putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS ili na email adresu: hr@hotelbudva.me. 


Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.