Hotelska grupa "Budvanska rivijera" je preduzeće sa bogatom tradicijom pružanja ugostiteljskih usluga i razvoja turizma. "Budvanska rivijera" je i najveće preduzeće ove vrste u Crnoj Gori koje zapošljava oko 360 stalnih i oko 450 sezonskih radnika.

Hotelska grupa "Budvanska rivijera" raspisuje konkurs za sljedeće slobodno radno mjesto:

 

TOČILAC PIĆA

(više izvršilaca)

 

Opis posla:

  • Prijem trebovanja pića, kontrolisanje ispravnosti istog, kao i sortiranje po vrstama; poznavanje načina odlaganja hlađenja, izdavanja, odnosno točenja pića; pripremanje toplih napitaka; prijem porudžbenica pića i izdavanje istih konobarima; održavanje kompletne higijene šanka; pranje i poliranje inventara šanka; kao i drugi poslovi po nalogu nadređenih.

Uslovi:

  • Stepen stručnosti: KV/SSS.

Ukoliko ste zainteresovani da se prijavite na oglas molimo Vas da nam pošaljete svoju biografiju putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS. 

  • Prijavljivanje na ovaj oglas vrši se klikom na opciju "Konkurišite na oglas" ili na e-mail, poštansku adresu ili putem linka ukoliko su oni navedeni u tekstu oglasa.
  • Prekoveze.me ne vrši postupak selekcije i odabir kandidata već je to u nadležnosti poslodavca. Odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog.