Macchina Group (www.macchina.rs) je kompanija koja pruža sve usluge u oblastima video nadzora, sigurnosnih sistema, multimedija, telekomunikacija i drugih djelatnosti. Našu grupaciju čine četiri firme, svaka stručnjak i inovator u svojoj oblasti: Macchina Security, Security Shop,SAS Monitoring i EuroFacilities. 

Macchina Security je davne 1994. godine u Beogradu počela kao servis za ugradnju auto alarma i opreme za automobile. Prvenstveno zahvaljujući kvalitetu proizvoda i usluga, Macchina veoma brzo postaje tržišni lider u ovoj oblasti. Ponosimo se time što se uvijek trudimo da osluškujemo zahtjeve tržišta – iz tog razloga smo odlučili da razvijemo sopstveni inženjering i proširimo djelatnost.

Danas smo jedna od vodećih kompanija u regionu u oblasti projektovanja i implementacije sigurnosnih i
telekomunikacionih sistema. Više od 100 zaposlenih i vozni park sa više od 50 vozila spremno odgovara na sve zahtjeve korisnika. Možemo se pohvaliti brojem od preko 20.000 zadovoljnih klijenata kojima je Sektor tehničke podrške na raspolaganju 24 sata.

Oprema vrhunskih svjetskih proizvođača udružena sa znanjem i iskustvom naših stručnjaka garancija su
kvaliteta. Sa ponosom ističemo da na naše usluge dajemo doživotnu garanciju.

Sas Monitoring (www.sasmonitoring.rs) je jedina kompanija na našem tržištu koja se bavi iznajmljivanjem sistema video nadzora, alarmnih sistema i sistema za praćenje vozila. Velika prednost je što nema nikakvih inicijalnih plaćanja, a u cijenu mjesečnog paušala uključeno je 24h praćenja i održavanja opreme, kao i izlazak ekipe za fizičko obezbjeđenje po potrebi. SAS monitoring centar je na raspolaganju 24 sata dnevno, 365 dana u godini!

Security Shop (www.securityshop.rs) je kompanija koja je usko specijalizovana za oblast tehničke sigurnosti.  U pitanju su uvoznici i distributeri sigurnosne opreme renomiranih proizvođača: Crow (alarmni sistemi), VisionPro (video nadzor, kontrola pristupa, pametne kuće), Elkron (dojava požara).

EKO Facilities (www.eurofacilities.rs) je kompanija čija je osnovna djelatnost upravljanje objektima što
podrazumijeva profesionalno održavanje higijene, fizičko-tehničko obezbjeđenje i tehničko održavanje poslovnih i stambenih objekata. Klijentima nudimo profesionalnu, kvalitetnu i povoljnu uslugu. Primjenom savremenih sredstava usklađenih sa najvišim standardima i angažovanjem visoko obučene radne snage, u mogućnosti smo da efikasno i kvalitetno odgovorimo na sve zahtjeve klijenata.

Zbog rasta kompanije i proširenja poslovanja, otvaramo privredno društvo u MACCHINA GROUP D.O.O.
u Crnoj Gori i tražimo:

 

INSTALATER SIGURNOSNIH SISTEMA
(Broj izvršilaca: 2)
Mjesto rada: Podgorica

 

Vaši zadaci će biti:

  • Montaža opreme i sistema slabe struje za sigurnosne sisteme (video nadzore, alarme, dojave požara, kontrole pristupa, i dr) i računarske mreže;
  • Održavanje sigurnosnih sistema i računarskih mreža;
  • Montaža, programiranje i puštanje u rad sigurnosnih sistema;
  • Tehnička podrška;
  • Drugi relevantni poslovi po nalogu neposrednog rukovodioca.

Uslovi koje morate ispuniti:

  • III, IV ili V stepen stručne spreme – oblast elektrotehnika;
  • Da imate minimum 2 godine radnog iskustva sa sigurnosnim sistemima (video nadzorima, alarmima, dojavama požara, kontrolama pristupa, interfonima);
  • Da posjedujete ljekarsko uverenje o zdravstvenoj sposobnosti za rad na radnom mjestu sa povećanim rizikom elektromonter-instalater (rad na visini);
  • Da znate da čitate i razumijete elektrotehničke šeme;
  • Da poznajete princip kvalitetnog izvođenja instalacija i montiranja opreme, u skladu sa pravilima struke;
  • Da posjedujete osnovno znanje engleskog jezika;
  • Da poznajete rad na računaru (MS Office, Internet) i računarske mreže;
  • Vozačka dozvola B kategorije i da ste aktivan vozač;
  • Da ste praktični i predani u radu, sposobni da se prilagodite u nepredvidivim situacijama, da radite pod pritiskom, da ste samostalni u radu, kooperativni, pouzdani, spremni na timski rad i posvećeni realizaciji postavljenih ciljeva.

Mi Vam nudimo:

  • Rad u mladom i profesionalnom kolektivu u kompaniji koja je lider u svojoj branši, dinamično radno okruženje, mogućnost ličnog usavršavanja, razvoja i napredovanja, sigurnu i redovnu zaradu.

Ukoliko ispunjavate navedene uslove i želite da se pridružite našem timu, pošaljite nam svoju biografiju do
09.05.2018.godine. putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS. 

*Napominjemo da ćemo kontaktirati samo kandidate koji uđu u uži izbor.

*Kako biste uvećali šanse za ulazak u najuži krug kandidata veoma je bitno da što detaljnije i sadržajnije ispunite sva polja navedena u aplikativnoj formi i dodate ostala prateća dokumenta koja mogu biti od značaja za datu poziciju (sertifikate, propratno pismo, preporuke i slično).

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.