KimTec CG je dio M SAN Grupe – vodećeg regionalnog distributera u kategorijama računarske opreme i potrošačke elektronike.

Ukoliko želite postati dio našeg uspješnog tima, u dinamičnom i zahtjevnom poslovnom okruženju, pridružite nam se kao:

IT/CE Product Group Manager m/ž

(3 izvršioca)

[Podgorica)



koji upravlja cjelokupno IT/CE grupom proizvoda iz našeg portfelja, koordinira procese u lancu nabavke, operativno sprovodi sve tržišne aktivnosti za grupu proizvoda, a primarno je odgovoran za komercijalne rezultate (prihode, zaradu i distribuciju), kao i optimalni lager.

Šta očekujemo od vas?

  • Iskustvo u IT/CE branši i odlično poznavanje tržišta u Crnoj Gori i regiji;
  • Aktivno se služite engleskim jezikom i aktivni ste vozač;
  • Prilagodljivi ste i proaktivni u pristupu poslu i ostvarenju ciljeva;
  • Imate odlično razvijene prezentacijske vještine, ustrajnost i organizovanost;
  • Visoko stručno obrazovanje.

Nudimo vam šansu za razvoj vaše karijere i ostvarenje uspješnih rezultata u poslovnom okruženju koje se u kontinuitetu mijenja i prilagođava tržišnim uslovima, stimulativna primanja (zavisna o ličnim rezultatima i uspješnosti poslovanja), te mogućnost daljeg napredovanja uz lično i profesionalno usavršavanje.

Ukoliko ste zainteresovani za navedenu poziciju pošaljite nam svoju biografiju putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS do 03.05.2018. godine.

* Napomena: Kako biste uvećali šanse za ulazak u najuži krug kandidata veoma je bitno da što detaljnije i sadržajnije ispunite sva polja navedena u aplikativnoj formi, dodate CV na engleskom jeziku kao i prateća dokumenta koja mogu biti od značaja za datu poziciju (sertifikate, propratno pismo, preporuke i slično).

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.