Postanite dio dječjeg fitnes centra "Smart Gym"

 

SMART GYM je dječji fitnes centar koji njeguje potpuno jedinstven pristup u radu sa djecom od najranijeg uzrasta. Kroz programe sportske školice razvijamo njihove fizičke sposobnosti ali i timski rad. Nalazimo se na atraktivnoj lokaciji u okviru The Capital Plaza centra, gdje smo djeci obezbijedili najsavremenije uslove da svoje vrijeme provedu kvalitetno, učeći kroz igru i kreativan rad.

Shodno navedenom, potrebna nam je dinamična i prijatna osoba koja je odgovorna i posvećena radu sa djecom uzrasta od 2 do 10 godina na poziciji:

 

PROFESOR FIZIČKOG VASPITANJA (m/ž)

 

Uslovi za kandidate:

  • Visoka stručna sprema (Fakultet za sport i fizičko vaspitanje);
  • Psihička, fizička i zdravstvena sposobnost za rad sa djecom;
  • Spremnost i visok stepen motivacije za rad (sa djecom, individualno i u grupi);
  • Radno iskustvo na sličnim poslovima smatraće se prednošću (iskustvo u školama sporta, plivanja, školama gimnastike i sl.);
  • Poznavanje engleskog jezika (srednji nivo);
  • Odgovornost, tačnost i posvećenost poslu.

 

Pridružite nam se i postanite dio našeg mladog, pozitivnog i iskusnog tima i ostvarite se u ulozi profesora fizičkog vaspitanja u našem centru!

 

 

Ukoliko smatrate da biste bili prava osoba za nas, pošaljite svoj CV uz propratno pismo putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS. Kandidati koji uđu u uži krug biće kontaktirani telefonskim putem nakon isteka oglasa.

*Kako biste uvećali šanse za ulazak u najuži krug kandidata veoma je bitno da što detaljnije i sadržajnije ispunite sva polja navedena u aplikativnoj formi, dodate CV na engleskom jeziku kao i prateća dokumenta koja mogu biti od značaja za datu poziciju (sertifikate, propratno pismo, preporuke i slično).

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.