Važi do: 22. mart 2018.
Ekskluzivnom Hotelu La Roche 5* i restoranu Bevanda u Tivtu, potreban:

 

Restaurant Waiter / Restoranski konobar (m/ž)

(20 izvršilaca)

 

Radno vrijeme: Puno;
Radno iskustvo: Minimum 2 godine na istoj ili sličnoj poziciji, u hotelu sa 4 ili 5 zvjezdica ili visoko renomiranom restoranu.

Vrsta radnog odnosa: Na određeno vrijeme odnosno neodređeno vrijeme;

Mjesečna zarada: Konkurentna plata plus bonus.

Posebna znanja i vještine: Komunikativnost, detaljno poznavanje jelovnika, karte pića i vinske karte, poznavanje uparivanja hrane i vina, sposobnost prodaje (upselling) oko za detalje, organizacione sposobnosti, timski rad, znanje engleskog jezika obavezno, znanje ruskog jezika poželjno, fleksibilnost u radu.

Smještaj: Obezbijeđen od strane poslodavca;
Ishrana: Jedan kuvani obrok u toku smjene;
Mjeseci probnog rada: 1 mjesec probnog rada. Probni rad je plaćen 100%.

 

Idealni kandidati su mladi, nasmijani, pozitivni, entuzijastični ljudi prijatnog spoljašnjeg
izgleda, spremni na rad u velikom kolektivu, sa gostima različitih profila i porijekla.

 

Opis dužnosti: Restoranski konobar je odgovoran za organizaciju sekcije, u saradnji sa glavnim konobarom, postavku stola po standardima kompanije, prodaju i servis hrane i pića, precizno i efikasno asistiranje glavnom konobaru pri služenju gostiju i animaciji gostiju, blagovremenu i preciznu naplatu restoranskih usluga, održavanje prijatne atmosfere restorana, organizaciju pomoćnih konobara.

 

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti slanjem biografije putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS.

* Napomena: Kako biste uvećali šanse za ulazak u najuži krug kandidata veoma je bitno da što detaljnije i sadržajnije ispunite sva polja navedena u aplikativnoj formi i dodate prateća dokumenta koja mogu biti od značaja za datu poziciju (sertifikate, propratno pismo, preporuke i slično).

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.