Maper – saradnik u marketingu


NaMapi je mladi crnogorski startup koji je u potpunosti posvećen ideji da standarde iz inostranstva na tržištu nekretnina, prenese u Crnu Goru na jedan drugačiji i savremeniji način.

Mapere čine mladi, stručni i talentovani ljudi. Želimo da napredujemo i zato nam trebaš baš ti! Budi jedan od nas i pruži svoj doprinos da tržištu nekretnina pružimo jedan drugačiji ugođaj.

Koje su pogodnosti postati Maper?

Pored usavršavanja u sferi tržišta nekretnina, nudimo ti takođe:

  • sticanje velikog znanja iz oblasti digitalnog marketinga;
  • usavršavanje u tehnikama profesionalne fotografije ili grafičkog dizajna;
  • fleksiblno radno vrijeme i mjesto;
  • stimulativne uslove rada;
  • obezbijeđeno učenje ruskog ili turskog jezika;
  • moguća putovanja u inostranstvo;
  • mogućnost ostanka u firmi.

Ukoliko želiš posao, a nemaš potrebnih 15 godina radnog iskustva. Ako želiš fleksibilno radno vrijeme i nekad raditi od kuće. Ukoliko želiš da se usavršavaš i naučiš ono što se ne može naučiti u školi ili na fakultetu, ovo je pravo mjesto za tebe. Prijavi se!

Dodatnu prednost imaju kandidati koji osim engleskog govore ruski ili turski jezik (ili imaju osnove). Nije potrebna diploma fakulteta.

Kao mladi startup iz Crne Gore raspisujemo poziv za (ne)plaćenu stručnu praksu – internship u periodu od 6 mjeseci koji nakon odrađenog perioda, u slučaju da Intern zadovolji, rezultira Ugovorom o radu.

Kandidati koji su zainteresovani za radni angažman na mapi i žele da budu dio perspektivnog startapa koji u budućnosti nastoji da obuhvati tržište od 20 miliona ljudi, svoju radnu biografiju i ukratko zašto žele postati Maper, mogu proslijediti:

P.s. niko nije planiran preko veze, tako da…čekamo tvoju prijavu! 

https://namapi.me/5644/karijera/zaposljavamo-postani-maper-budi-na-mapi/

 

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.