Važi do: 25. oktobar 2017.
DEKRA image 1 DEKRA image 2 DEKRA image 3 DEKRA image 4

DEKRA zapošljavanje d.o.o. je agencija za posredovanje pri zapošljavanju, ispitivanje tržišta i javnog mnjenja te za pružanje intelektualnih usluga. Osnovana je od strane društva DEKRA Arbeit GmbH iz Stuttgarta, a kao dio internacionalne korporacije DEKRA SE koja broji 37.000 zaposlenih i ima kancelarije u više od 50 država svijeta. 

Za potrebe našeg klijenta, Centar za ekotoksikološka istraživanja - CETI, tražimo motivisanu i odgovornu osobu za rad na poziciji:

 

RADNIK NA KONTROLI ROBA
(radi otklanjanja i spriječavanja nedozvoljenog prometa radioaktivnog i nuklearnog materijala preko granice Crne Gore)

Broj izvršilaca: 2
Mjesto rada: Podgorica - granični prelaz Božaj / Tuzi

 

 

Opis posla:

  • Privremeni poslovi dozimetrijske kontrole roba (do postavljenja monitora jonizujućeg zračenja) u skladu sa članom 45 Zakona o zaštiti od jonizujućeg zračenja i radijacijskoj sigurnosti.

Zahtjevi:

  • SSS, bez obzira na usmjerenje;
  • Poznavanje rada na računaru;
  • Poželjna vozačka dozvola „B“ kategorije;
  • Poželjno posjedovanje sopstvenog vozila.

 

Ukoliko ste zainteresovani za navedenu poziciju molimo Vas da pošaljete svoju biografiju putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS.

Napomena: Samo kandidati užeg izbora biće kontaktirani, ostale prijave čuvamo u DEKRA bazi kandidata.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

*Kako biste uvećali šanse za ulazak u najuži krug kandidata veoma je bitno da što detaljnije i sadržajnije ispunite sva polja navedena u aplikativnoj formi, dodate CV na engleskom jeziku kao i prateća dokumenta koja mogu biti od značaja za datu poziciju (sertifikate, propratno pismo, preporuke i slično).

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.