Karisma Hotels Adriatic Montenegro, jedna je od najbrže rastućih hotelskih grupacija u regionu, usmjerena je prema kreiranju novih vrijednosti u turizmu i jedinstvene kolekcije hotela s prepoznatljivim brendom. Snaga Karisminog brenda ogleda se i u kvalitetu njenih preko 10.000 zaposlenih u 7 zemalja svijeta, uključujući Crnu Goru. Karisma je nosilac jednog od najznačajnijih priznanja iz oblasti radnih odnosa “Great Place To Work” sertifikata koji dodeljuje tijelo koje prati i podržava razvitak korporativne kulture preko 40 godina, što potvrđuje Karismin status kao jednog od vodećih poslodavaca u sferi turizma i ugostiteljstva na globalnom nivou.


Pozivamo Vas da nam se pridružite u jednom od naših hotela: "Holiday Village" (u Ulcinju), "Mini boutique Hotel 5* by Karisma" (u Kotoru) i "Ruži vjetrova" u Dobrim Vodama i započnete svoju karijeru na sljedećem radnom mjestu:

 

KUVARI / CE

(40 izvršilaca)

 

Opis posla:

  • Priprema svih vrsta toplih i hladnih jela i jela;
  • Formiranje porcija po normativima te serviranje i dekorisanje jela;
  • Poznavanje propisa iz oblasti sanitarne, higijenske i zaštite na radu.

Uslovi:

  • IV - VI stepen stručne spreme - ugostiteljski smjer;
  • Obavezno prethodno iskustvo.

 

Ukoliko smatrate da ispunjavate uslove poziva i imate želju za radom i daljim napredovanjem, prijavite se i dostavite CV putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS.

*Kako biste uvećali šanse za ulazak u najuži krug kandidata veoma je bitno da što detaljnije i sadržajnije ispunite sva polja navedena u aplikativnoj formi, dodate CV na engleskom jeziku kao i prateća dokumenta koja mogu biti od značaja za datu poziciju (sertifikate, propratno pismo, preporuke i slično).

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.